Nieuw

05-12-2017

Ik heb mijn trouwfoto's af laten drukken!Lieve volgers,In deze blogpost wil ik jullie graag het fotoboek van mijn bruiloft laten zien. Deze heb ik laten maken bij FotoFabriek! 

Tijdens onze bruiloft zijn ruim 900 foto's gemaakt, die ik natuurlijk allemaal wil bewaren! Al lange tijd had ik het idee in mijn hoofd om een aantal foto's af te laten drukken in de vorm van een fotoboek. Bij FotoFabriek kan je fotoboeken af laten drukken, maar ook kan je foto's op hout drukken, agenda's en kalenders ontwerpen en nog veel meer!


Je kunt bij FotoFabriek kiezen of je je fotoboek via de website maakt, of door een programma te downloaden op je computer. Ik heb voor dit laatste gekozen. De download ging lekker snel en het programma werkt heel eenvoudig. Ik moet eerst wel even zoeken hoe het werkt, maar eigenlijk had ik het binnen een paar minuutjes al helemaal door. Het wordt ook steeds heel duidelijk uitgelegd wat je moet doen. Ik had verwacht dat ik het moeilijk zou vinden om een fotoboek te maken, maar het valt reuze mee. Het is eigenlijk heel leuk om een selectie van je foto's te maken en ze leuk bij elkaar te zetten. De fotograaf had bijvoorbeeld ook foto's van takjes rozemarijn gemaakt en van bloemen die rondom het kasteel te vinden waren. Deze foto's heb ik op sommige pagina's als achtergrond gebruikt. Genoeg ruimte voor creativiteit dus!
Als je fotoboek af is, kan je terug naar de website en daar je bestelling afronden. 

En al binnen een paar dagen lag het fotoboek door de brievenbus! Wat ik echt super leuk vond, is dat ik een e-mail kreeg, waarin een filmpje te zien is van hoe de omslag van mijn fotoboek werd gemaakt. Hoe leuk is dat! Ik heb het filmpje hier ook toegevoegd. 
Echt een super goede en leuke service!

Ik kan dit dan ook aan iedereen aanbevelen. Nu zit ik er aan te denken om ook de foto's van de verhuizing als fotoboek te laten afdrukken.
Het fotoboek ligt nu op de salontafel, zodat iedereen die het leuk vindt, er in kan kijken!

Het album is ook gecheckt door een medewerker. Ik had bij de omslag eerst te veel ruimte aan de zijkant gelaten, daar kreeg ik een bericht over, zodat ik het nog even kon aanpassen.

Handige tips voor het bewaren van je fotoboek!


Heb jij ook leuke foto's van je bruiloft, een vakantie, een verhuizing of bijvoorbeeld van alle momenten van het jaar 2017 (aahh dit vind ik ook een super leuk idee, misschien ga ik dat ook wel doen!), dan kan ik je FotoFabriek.nl aanbevelen! Je kunt starten met het maken van een fotoboek via deze link: https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/

Groetjes,

Denise


PS Het product is gesponsord, de sponsor heeft geen invloed gehad op de inhoud van deze blogpost.

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes