Nieuw

03-12-17

Home Inspiration: Wand decoratie

Hi Creatieve buren!

Leuk dat je onze blog bezoekt, vandaag ga ik het hebben over de wand decoratie in mijn huis. 
Ik moet zeggen dat ik een redelijk drukke inrichting heb in mijn huis. Overal staat wel iets en dat vind ik gezellig. Ook mijn muren benut ik om mooie dingen op te hangen. 

Ik heb in mijn huis een lange gang waarvan ik een soort ' natuur historische museum gallerij' gemaakt heb. Ik houd van reisfoto's, botanische posters, opgezette vlinders, landkaarten enz. 

Op dit wandje hing ik mooie foto's van de reizen die ik maakte samen met mijn vriend. Onder andere foto's Kroatië, Noorwegen, Peru en Japan hangen hier. Daarnaast is mijn vriend in Australië geweest dus die mag er uiteraard ook bij. 

Deze kaart kreeg ik van mijn vader. Hij bezocht het Mercator Museum in St. Niklaas in België. Dit is een cartografie museum waar je ook kaarten kunt kopen. Ik heb deze kaart laten inlijsten bij Hornbach en nu heeft hij een mooi plekje in de woonkamer. 


Deze poster kocht ik in een klein boetiekje en ik heb geen idee meer waar dat was, ik zag echter dat je deze ook bij Sissy- Boy kunt kopen. Ik vond deze poster zo leuk omdat ik ook twee opgezette vlinders heb opgehangen, dit past daar natuurlijk leuk bij! 


Mijn vriend verzameld mineralen en stenen en ik vind ze ook heel mooi. Toen ik deze poster tegenkwam bij de Sissy- Boy was ik ook meteen enthousiast, deze moest ik hebben voor mijn vriend!


Ik vond deze vlinders zo leuk toen ik die een keer in een woon magazine zag staan. Ik heb toen ook zo'n vlinder voor mijn verjaardag gevraagd. Deze was toen gekocht bij de Museum winkel, een taxidermy winkel in Nijmegen. Toen ik een keer naar Nijmegen ging ben ik naar die winkel geweest en heb ik nog een vlinder gekocht. De vlinders kun je kopen inclusief lijst en naamplaatje. 


En tot slot deze laatste kaart, deze kaart is zo groot dat ik er geen foto van kan maken omdat de gang best smal is. Wij gebruiken deze wereldkaart van ANWB om op aan te geven waar wij zoal op reis zijn geweest. Ik heb hier alleen een foto gemaakt van Europa zodat je kunt zien hoe we dat gedaan hebben. We maken gebruik van spelden  in 3 verschillende kleurtjes. Wit betekend dat we er allebei zijn geweest, roze ben ik alleen geweest en blauw is mijn vriend alleen geweest. 

Alle overige lijsten zijn van Ikea in de kleur zwartbruin. 
Houd jij ook van schilderijen, foto's en andere mooie dingen aan de wand? laat het mij weten in de comments. 

Fijne dag en creatieve groeten, 

Kim 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes