Nieuw

29-11-17

Terugblik KreaDoeBeste creatievelingen,

Hebben jullie ook een beetje heimwee naar de KreaDoe? Ik geniet volop van mijn aankopen, maar heb ook zeker alweer zin in volgend jaar!

Ik was dit jaar op de zaterdag naar de KreaDoe gegaan. Voordat ik er heen ging, was ik bang dat het veel te druk zou zijn, maar uiteindelijk viel het mee. Door achterin te beginnen en zo naar voren te 'werken', had ik minder last van de drukte. 

Veel kraampjes en producten waren hetzelfde als voorgaande jaren, maar gelukkig was er ook veel nieuws! Er waren súúúúper veel spulletjes voor handlettering en bullet journaling, dus ik kon mijn plezier niet op. Ik heb ook leuke washi tape gekocht en super handige stempels voor bullet journaling. Helemaal blij :)
Ook heb ik voor een mooi prijsje een papiersnijmachine gekocht en een perforator die zes gaatjes maakt (voor blaadjes die ik in mijn organiser wil doen). 

Hebben jullie leuke dingen gekocht? En hebben jullie zin in volgend jaar?

Door al het leuks ben ik vergeten om veel foto's te maken. In deze post zie je er een paar.


De ingang was al een mooie hint naar alle handletteringgoodies die te vinden waren op de beurs.

Kaartjes, kaartjes en nog meer kaartjes.

Dit was het eerste kraampje waar ik super leuke dingen had gekocht. Washi tape met monstera, leuke kaartjes, zo leuk!

De toiletten. Dit kan ook echt alleen bij de KreaDoe (overigens toch best wel wat mannelijke creatievelingen gespot!)

Bedeltjes, oelala!
  
Al die gezellige kleurtjes!
Deze paperbag had ik gemaakt tijdens een workshop. In de paperbag komt een cactus.
 Creatieve groetjes, 

Denise

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes