Nieuw

13-11-2017

Kerst Adventswap

Hi Creatieve buren!

Een aantal jaar geleden hebben wij meegedaan aan een swap. Een swap is een uitwisseling van een aantal spulletjes tussen personen. Ik kwam op Instagram een Kerst Adventswap tegen en ik schreef mij meteen in. 
Bij deze kerst adventswap maak je 24 kleine cadeautjes voor iemand die je niet kent. Ik vind het altijd heel erg leuk om cadeautjes voor iemand uit te zoeken, het is een uitdaging om altijd iets uit te kiezen wat die persoon erg leuk vind!Het enige wat je krijgt van je swapmaatje is haar Instagram account waarop je kunt zien wat die persoon leuk vind! Ik ben nu dus ook hard bezig om alle 24 cadeautjes op tijd af te krijgen en er een mooi geheel van te maken. Volgende week gaat namelijk iedereen zijn swap versturen zodat we op tijd klaar zijn voor 1 december!Misschien vind jij dit ook wel een super leuk idee en heb je zoiets dat wil ik volgend jaar ook doen! Houd dan zeker Instagram in de gaten met de hashtags(#) adventswap of kerstadventswap en je zult genoeg tegen komen waar je, je voor kunt inschrijven. Ook zijn er veel andere swaps zoals autumnswap, webshopswaps enz. waar je aan kunt deelnemen. Het is toch super leuk om eens voor een onbekend persoon cadeautjes te maken/ kopen en zelf ook iets leuks ontvangen van een ander onbekend persoon? 
Om je nog enthousiaster te maken laat ik je hierbij wat inspiratie zien van leuke advent kalenders! Deze kun je gebruiken als inspiratie tips om je swap cadeautjes leuk in te pakken!


Alle bovenstaande foto's zijn van Pinterest, deze foto's zijn geen eigendom van Creative Neighbours. 

Creatieve groetjes, 

Kim :)!


Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes