Nieuw

17-11-2017

Glassmarkers testen!


Hi Creatieve buren, 

Vandaag weer een nieuwe test op onze blog. Ik heb de glassmarkers van Action getest voor mijn Adventswap. Het leek mij altijd al eens leuk om een eigen mok te ontwerpen, maar ik vond verf altijd zo lastig. Tot ik bij de Action deze 'glass markers' tegenkwam. Ik zag ze in 3 a 4 verschillende kleuren combinaties. 

Deze kleurencombinaties zijn trouwens super leuk voor de Kerst omdat er ook metallic kleurtjes tussen zitten. Belangrijk om te vertellen is wel dat je dus mooie ontwerpen kunt maken maar deze kunnen niet in de vaatwasser! 


 Naast keramiek kun je ook glazen en metaal bewerken met deze stiften. Ik ging voor een keramiek mok die ik ook bij de Action kocht. Ik ben ingegaan op de handlettering trend en ik heb een mooi lettertype uitgezocht op Pinterest wat ik vervolgens heb toegepast. 
Ik heb trouwens uit de losse pols getekend ik heb dus niet van te voren geschetst, dit zou je eventueel nog kunnen doen, let wel op dat je het na afloop niet meer kunt zien. 

Als je klaar bent moet je het ontwerp 10 minuten laten drogen volgens de verpakking. Doe het voor de zekerheid altijd wat extra tijd geven, dan weet je zeker dat je goed zit! Wat ik in een ander filmpje wel nog tegenkwam als tip is dat je het keramiek ook kunt afbakken 5 min op 200 graden. Je zal namelijk heel snel de tekst eraf wrijven als je het nat maakt. 

Is dit geen super leuk idee voor een budget cadeautje met de Kerst? De pennen kosten slechts €0,99 per 4, en een mok kun je ook al krijgen voor onder de € 1,50 per stuk. Ik ben zeer tevreden over dit product. De pennen schrijven heel goed, wil je echt dat de kleuren er mooi uitzien, doe dan altijd een extra laagje als de eerste droog is. Je zult merken dat het nog niet goed genoeg dekt na 1 laag. De glass marker verpakkingen: 

En het resultaat, ik ben erg tevreden!


Creatieve groetjes, 

Kim 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes