Nieuw

10-10-2017

Wildboeket


Iedereen word toch blij van een prachtige bos bloemen?  Zo ook ik,  en zeker van een wildboeket! Je ziet dit steeds vaker terugkomen op interieurfoto's, een boeket met een mix van verschillende kleuren bloemen gevarieerd in verschillende hoogten. Ik kocht een aantal keer een wildboeket bij een bloemist maar na een week waren de meeste bloemen al niet meer zo mooi en dan houd je een zielig boeketje over. Om nou elke week een nieuw boeket te kopen, dat vind ik erg prijzig..

Daarom ging ik eens kijken naar kunstbloemen bij verschillende tuincentra, maar dit zag er toch niet helemaal uit zoals ik wilde... Ik zocht echt een grote bos en de nepbloemen bij de tuincentra waren meestal heel klein. 

Tot ik bij Ikea door de showroom liep en mijn oog viel op een prachtig NEP wild boeket. Ik maakte er meteen een foto van en heb daarna zelf een mooi boeket samengesteld. Ik moet zeggen ik ben er echt heel erg blij mee. Het ziet er net echt uit en je hoeft er geen moeite meer voor te doen ( behalve af en toe afstoffen natuurlijk)!bron Judithslagter.nl

De bloemen die ik bij Ikea gekocht heb, heb ik zelf bijgeknipt zodat ze goed bij elkaar passen. Sommige hebben namelijk een lange steel waardoor ze erg uitsteken. Ikea heeft een ruime keus aan kleuren, soorten en grootte waardoor je het helemaal naar eigen wens kunt samen stellen. Daarnaast zou ik ook kiezen voor mooie groene bladeren waarmee je het boeket kunt omsluiten. Kies bijvoorbeeld een nep Monstera blad. Je kunt het boeket zo gek maken als je zelf wilt, het is niet belangrijk dat de kleuren matchen. Je kunt als je het boeket iets wil aanpassen nieuwe bloemen toevoegen, zo lijkt het toch alsof je een nieuw boeket hebt neergezet. 

Mijn tip is om een mooie grote glazen vaas uit te zoeken waar je ze in kunt zitten, ik heb zelf de Begarlig vaas van Ikea gekocht voor €17,99 per stuk. De nepbloemen heten allemaal Smycka en hebben verschillende prijzen variërend van € 1,99 tot ongeveer € 6,99 per stuk. Je komt dus op een aardig bedrag uit als je de vaas gaat vullen, bedenk je alleen wel dat je voorlopig geen geld meer kwijt bent aan bloemen. Dit is natuurlijk ook een ideale oplossing voor als je allergisch bent. 


Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik nooit meer echte bloemen ga kopen, maar ik vind het wel zo gezellig dat ik dit het hele jaar door op de eettafel heb staan, af en toe aangevuld met een mooie bos echte bloemen! 

Een andere winkel waar je op dit moment mooie nep bladeren kunt scoren is de Flying Tiger! Ik heb daar mooie groene nep bladeren gekocht die goed samen gaan met de nep bloemen. 

N.B. Dit is geen gesponsord bericht, dit is een tip van mij. 
Creatieve groetjes, 

Kim 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes