Nieuw

18-10-2017

Waterverfkaartjes!


Hi Creatieve Buren!

Bij de Action kocht ik kaartjes waarbij, als je met waterverf er over heen gaat, een patroon zichtbaar wordt.

In deze blog deel ik mijn ervaringen.

De 10 kaartjes zien er al leuk uit als je ze nog niet geverfd hebt. Er zijn een paar gouden details zichtbaar en als je de kaartjes in het licht houdt, zie je ook de patronen die onthult gaan worden. De patronen zijn erg leuk en zijn allemaal echt verschillend. Bij de kaartjes zitten kraft-enveloppen.

Ik heb waterverf van het merk Lamy. Dit is heel fijne waterverf van goede kwaliteit. 

Als ik met de kwast over de kaartjes ga, zie ik inderdaad het patroon ontstaan. met lichtere kleuren verf zie je het alleen minder goed. Een kaart heb ik met blauwe verf gedaan en dan zie je het patroon heel goed en scherp. 

Zoals altijd als je met waterverf werkt, moet je zorgen dat je de kwast niet te nat maakt. De kaartjes krullen dan op, en het patroon wordt minder goed zichtbaar. 

Al met al ben ik blij met deze aankoop. Het levert leuke kaartjes op en het is niet te veel werk.

Ik ben wel benieuwd of dit zelf ook makkelijk te maken is. Dus dat je met een bepaald materiaal patronen maakt en dat deze pas zichtbaar worden als je er met waterverf overheen gaat. Hebben jullie tips?Groetjes,Denise

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes