Nieuw

20-10-17

Twinmarkers Testen


Bij de Action zag ik ook deze Twinmarkers staan, ik zocht al een tijdje goede stiften in heel veel kleurtjes. Omdat deze stiften maar 2,99 per doosje waren besloot ik om alle vier de doosjes mee te nemen. Ik weet niet of er nog meer verschillende zijn maar bij de Action in Zoetermeer vond ik deze vier verschillende. 

Normaal zijn stiften alleen verkrijgbaar in veel voorkomende kleuren, wat mij aansprak aan deze stiften zijn de vele verschillende kleuren. Ik ben van plan om deze te gebruiken voor mijn kleurboeken. Vandaag test ik deze stiften om te kijken of het goed werkt. Ik heb een kleine mandala ingekleurd met een aantal van de stiften en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over de verschillende kleuren. De stiften dekken goed en ik denk dat ze ook lang meegaan. De kleuren zijn ook lekker fel! 


Twinmarkers zijn stiften die je aan twee kanten kunt gebruiken, op de foto's kun je zien hoe het eruit ziet als je deze kanten gebruikt. Wat mij wel opviel was dat je niet te lang op hetzelfde punt moet drukken, er komt dan erg veel inkt uit de stift en dan ga je buiten de lijntjes kleuren. Let dus op met zeer gedetailleerde tekeningen dat je niet te hard drukt. Pas ook op met wat je onder je tekening legt aangezien de stiften wel door het papier heen drukken. 


Concluderend kan ik zeggen dat ik deze stiften aan iedereen wil aanraden. De kleuren dekken heel mooi, het zijn bijzondere kleuren en je kunt met beide kanten in verschillende grootte kleuren. 
Voor een prijs van €2,99 per 12 stiften vind ik de prijs/kwaliteit verhouding heel goed. Heb jij ook ervaring met twinmarkers van Action of van een ander merk? Laat het ons weten!

Groetjes! 

Kim 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes