Nieuw

12-10-17

Shoplog Stationary

Hi Creatieve buren!

In een eerdere post vertelde ik je over hobbywinkels in Japan. 
In deze post zal ik wat meer vertellen en laten zien wat ik heb gekocht. Ik ben gek op allerlei stationary spulletjes en dan met name op stickers en briefpapier. 

In Japan verkopen ze heel veel stationary en het moet vooral 'schattig' zijn. Ik vond het lastig kiezen omdat ze zoveel leuke dingen hadden en ik moest het natuurlijk wel in mijn backpack kwijt kunnen. Ik heb mijn slag geslagen op de stickerafdeling en in de 'Yen shop' kocht ik nog wat leuke briefpapiertjes. 


Ik zocht naar typisch Japanse stickertjes die je niet zomaar overal kunt kopen. Ik kocht onder andere Geisha stickers, Japanse postzegel stickers, Sushi- stickers ( inclusief gezichtjes :)), sushi sticky notes, kattenlabels, groenten en kruiden briefpapier, katten briefpapier, aapjes briefpapier enz. Je kunt in Japan heel veel spulletjes kopen met katten er op!

Het lijkt mij erg leuk om eens een snailmail te versturen met al deze leuke spulletjes. Mocht je interesse hebben? Laat het mij even weten in de comments :)! Creatieve groetjes, 

Kim 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes