Nieuw

16-10-17

Shoplog ActionHi creatieve buren!

Zo af en toe ga ik naar de Action om bij de knutselspullen en stationary een kijkje te nemen. Afgelopen week heb ik weer een aantal leuke spulletjes gescoord!

Ik ben vooral heel blij met de kaarten met patronen er op. Er zijn onwijs leuke patronen, bijvoorbeeld met blaadjes of veren of meer abstracte patronen. Deze gaan jullie bij DIY-projecten vast vaak tegenkomen!

Wat mij ook heel leuk lijkt zijn de vierkante kaartjes met de gouden balletjes er op (in het midden van de foto). Als je hier met waterverf over heen gaat, ontstaan er patronen! Deze ga ik binnenkort testen.

De setjes met gift tags zien er ook leuk uit. Er zitten twee kleine stempels bij en een stempelkussen. De tags zelf zien er gezellig uit.

Ook de stickers met de krijtbordstift ga ik binnenkort uitproberen. Ik ben benieuwd of de krijtbordstift permanent is, of dat je steeds opnieuw teksten op de stickers kan zetten.

Verder heb ik wat spullen om kaarten mee te maken en voor handlettering gekocht.

Hebben jullie al iets van de spulletjes op de foto gebruikt? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!
Of hebben jullie nog een leuk andere producten bij de Action die je aan kan raden? Let me know!

Groetjes,
 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes