Nieuw

29-10-2017

Mini Home Makeover

Hi Creatieve buren!

Zo eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om mijn huis een beetje aan te passen. Ik gebruik altijd een stijl per kamer en soms wissel ik deze tussen de verschillende kamers. Dit keer heb ik het toilet, de slaapkamer en de logeerkamer aangepakt. De slaapkamer laat ik in een andere blogpost zien, maar nu  heb ik de voor en na foto's van de toilet en de logeerkamer. 


VOOR

NA
Toen ik twee jaar geleden in dit huis kwam wonen had ik heel veel koperkleurige accessoires, nu begin ik steeds meer over te gaan op andere accessoires. Ik heb nog een aantal koperen spulletjes in de woonkamer, keuken en badkamer en nu dus ook op het toilet plankje. 

Het toiletplankje vervang ik best wel vaak en nu hebben de lichtblauwe spulletjes plaatsgemaakt voor een koper/ Marokkaans achtig thema! Het schilderij heb ik zelf gemaakt,dit is een hele simpele DIY. Zoek op Pinterest naar Morrocan prints met een kleurnaam en je krijg veel verschillende foto's te zien. 

Ik heb deze gekozen en die heb ik 4 keer uitgeprint met mijn kleurenprinter. Belangrijk is wel dat de prints op elkaar aansluiten. Vervolgens heb ik deze in een lijst gedaan en voila, nu lijkt het net alsof je een lijst met tegeltjes/ moza├»ek hebt! 

Op de foto lijkt het alsof de blauwe en koperen tinten enorm verschillend zijn, maar dit valt in het echt reuze mee en het is een mooi geheel. 

VOOR

NA
Ook dit Aztec thema had ik eerst in mijn grote slaapkamer. Omdat ik daar nu weer een ander thema heb gedaan, had ik deze spulletjes over. Normaal heb ik de witte plank in de logeerkamer vol staan met sieraden houders en andere spulletjes. Nu vond ik het tijd voor een rustig geheel met niet teveel spullen zodat de logees niet het idee hebben in een (knutsel)atelier te slapen.

Al met al ben ik erg tevreden met de uitkomst! Binnenkort volgt dus blogpost nummer 2 met de voor en na foto van de grote slaapkamer!

Creatieve groetjes, 
Kim 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes