Nieuw

21-10-17

Layered stamps!Hi Creatieve Buren!

Bij de Action vond ik ´layered stamps´. Dit zijn stempels die je in laagjes op kan brengen. Je gebruikt verschillende kleuren en vormen over elkaar heen en zo ontstaat een figuur. Volgens mij heb ik er nog geen euro voor betaald!

Ik heb drie pakketjes meegenomen: de veren, de camera en de cactus.
Deze laatste heb ik getest. In deze blog laat ik je hier foto's van zien.
De stempels zijn vrij dun en 'flubberen' en beetje, dus je hebt echt een blok voor clear stamps nodig. Deze zit er niet bij, dus deze moet je zelf al in bezit hebben (of nog even snel kopen natuurlijk).

Ik vind de groene kleur best 'gelig' voor een cactus. Maar ik heb al gezien dat bij het setje van de veren en de camera ook een groenige kleur zit. Misschien dat ik die er ook wel voor kan gebruiken!
De inkt dekt goed. Dit belooft veel goeds :).


Taadaa! De eerste stempel. Ik ben er eigenlijk best wel blij mee. Ik heb niet overal even hard gedrukt, maar daardoor lijkt er nu wat schaduw te ontstaan.

Oke, ik moet duidelijk nog wel even oefenen. De stempels zijn best blurry dus je kan niet goed zien of je de stempel wel goed plaatst. De bruine stekels zitten dus iets naast het groene en de cactus zweeft een beetje boven de pot. Maar met wat oefenen moet dit lukken.

Het resultaat! Je kan ook variëren, door de pot bijvoorbeeld niet of anders te versieren en door de bloemen ergens anders te plaatsen.

Al met al ben ik heel blij met deze aankoop. Het is nog even oefenen, maar dan heb je wel echt een leuk resultaat! Nu nog even bedenk wat ik er mee ga doen!


De veren en de camera zal ik ook nog gaan testen. Op Instagram zal ik de resultaten plaatsen! #creativeneighbours

Creatieve groet,
Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes