Nieuw

08-10-17

Creative Neighbours terug van weggeweest!Foto: Denise & Kim

Hi creatieve buren!

Wij zijn terug van weggeweest! Een aantal jaar geleden begonnen wij met deze blog, en inmiddels is er heel veel veranderd! 

Officieel zijn wij geen buurmeisjes meer, omdat wij beiden verhuisd zijn, maar natuurlijk blijven wij in ons hart altijd buurmeisjes! Nu de rust weer is teruggekeerd, na verhuizingen, een trouwerij, reizen en nog veel meer werd het tijd dat wij weer terug komen op onze blog. 

Niet alleen met leuke do it yourself-projecten, maar met een heel scala aan onderwerpen: interieur, huishouden, leuke spulletjes, gezellige uitstapjes en dates, weddings en heerlijke gerechten. En natuurlijk blijven wij altijd creatief, dus jullie kunnen ook een hoop creatieve projecten van ons verwachten! Kortom, op onze blog gaan jullie weer veel van ons zien! Dit zijn dingen waar wij vrolijk van worden en wij hopen jullie ook!

De afgelopen maanden dat wij afwezig waren, werd onze blog gewoon nog trouw bezocht. Heel leuk om te zien! Vanaf nu hoeven jullie ons niet meer te missen, en wij jullie niet! Wij zijn heel benieuwd hoe het met jullie gaat!

Groetjes,

Kim & Denise

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes