Nieuw

10-10-2017

Apps waarmee je geld kunt verdienen!

Hi creatieve buren!

In deze post geven we een aantal leuke tips om geld te (be)sparen.  Naast de 'gouwe ouwe' Marktplaats, bestaan er tegenwoordig ook andere initiatieven waarmee je een leuk zakcentje kunt bijverdienen. Heb jij ervaring met onderstaande initiatieven of heb jij ook een tip? Laat het ons weten in de comments. 

1. United Wardrobe

Misschien heb je in je kast nog een aantal kledingstukken hangen die je niet meer draagt. Het is natuurlijk zonde om dit weg te gooien. Je kunt hier geld mee verdienen door je kledingstukken, schoenen of sieraden op United Wardrobe te plaatsen. Dit is een hele makkelijke app waar je al je spullen op kunt zetten en het kunt verkopen. 

United Wardrobe krijgt een klein gedeelte van de omzet en de rest is voor jou! Het enige wat je hoeft te doen is een goede foto van het product maken, de maat, kleur en staat invullen en het staat online. Ook kun je zelf leuke spullen kopen op de app. Vaak zijn de spullen nog helemaal nieuw en kun je voor een prikkie leuke dingen scoren! Heb je iets verkocht dan moet je het zelf verzenden naar de persoon. Het geld krijg je vervolgens als jou pakketje ontvangen is door deze persoon. 

Ik heb ondertussen al heel wat spullen verkocht via United Wardrobe en zelfs ook een aantal dingen gekocht! Ik ben erg positief over deze app omdat je heel snel resultaat hebt, het is makkelijk in het gebruik en het is uiterst veilig. 

2. Jouw Marktkraam

Iets wat ik laatst tegenkwam is jouwmarktkraam.nl. Dit is een leuk initiatief waarbij er op 35 verschillende locaties in Nederland winkelpandjes zijn waar je een eigen marktkraampje kunt huren. Je kunt de kraam voor een week huren vanaf 25 euro, of voor een langere periode. Je kunt je kraam inrichten met tweedehands, nieuwe of zelfgemaakte spullen. Ook als je een webshop hebt kun je hier een 'verkooppunt' huren tegen speciale voorwaarden. 

Je richt zelf je kraampje in en je krijgt barcodes van jouwmarktkraam.nl. Deze barcodes plak je op je spulletjes en je bepaalt zelf je prijzen. Vervolgens zullen de medewerkers van jouwmarktkraam.nl de verkopen afhandelen als klanten iets van je willen kopen. Op een app is te volgen hoeveel je verkocht hebt. Je kunt na een week verlengen, je spullen ophalen, of je spullen laten staan en de opbrengst schenken aan een goed doel! Heel leuk initiatief! 

Ik ben van plan dit zelf ook zeker eens proberen en dan zal ik er een stukje over schrijven wat mijn ervaring is. 

3. Letgo

Met de app Letgo heb ik zelf nog geen ervaring maar ik zie wel allerlei reclames op tv over deze verkoopapp. Je kunt heel handig dingen in de buurt verkopen en kopen door middel van geolocatie. Je richt je bij deze app vooral op het sociale netwerken. Je kunt met mensen chatten om afspraken te maken over je verkoop, je kunt je vrienden opzoeken enz. 

Letgo heb ik nog niet gebruikt omdat ik nu voornamelijk met United Wardrobe bezig ben. Ik zelf heb minder interesse in het chatten met anderen als ik iets wil verkopen maar ik denk dat het voor anderen heel leuk kan zijn. 

Binnenkort volgt er dus een review van mijnmarktkraam.nl ik ben ontzettend benieuwd en ik ben erg enthousiast over dit concept. Ik ben van plan om zelfgemaakt sieraden te verkopen en bijvoorbeeld tweedehands kleding. 

Creatieve groetjes,

Kim 


Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes