Nieuw

15-01-16

Woonketting maken


Lieve volgers,

Op Pinterest en Instagram zag ik ze al heel vaak voorbij komen: woonkettingen. In Ouddorp vond ik in Ouddorp leuke clips (net iets kleiner dan die bij de HEMA) en bij de Action had ik al eerder deze kralen gekocht. Het werd dus toch maar eens tijd om mij aan dit klusje te wagen en van die super leuke woonkettingen te maken!
In deze blogpost zie je afbeeldingen die ik als inspiratie heb gebruikt. Mijn resultaten volgen nog!

Photo: ByZenz.nl
Photo: http://www.hippeshops.nl/
Photo: suuzenco.nl
Share this:

3 opmerkingen :

  1. Leuk! Ik ben ook met dit onderwerp bezig. Ben benieuwd naar het resultaat. Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Denise! leuke blog! Ik kwam ook mooie afbeeldingen van Woonkettingen tegen op Villa Madelief. Ook vond ik daar van de mooie Metalen klemmetjes die je aan een woonketting kunt toevoegen om er bijvoorbeeld leuke kaarten mee op te hangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind ze ook zo leuk! Ben heel benieuwd naar jouw versie :)

    BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes