Nieuw

13-12-2015

Snailmail Outgoing

Wat word ik elk jaar toch weer vrolijk van het Flow Paperlovers boek! Mijn vriend vroeg of ik het niet zonde vond om er bladzijdes uit te scheuren, in tegendeel ik doe het maar al te graag zodat ik er weer leuke dingen van kan maken. Vandaag vroeg ik een adres aan via Tante Jannies Postkamer . Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een snailmail verstuurde en ik had er weer zin in om aan de slag te gaan. 

Ik probeer mijn snailmail altijd in een bepaald thema te houden, dit keer vond ik het echter leuk om een kerstversiering mee te sturen. Hieronder nog een kleine sneak peak van de snailmail die ik gemaakt heb en een fotootje van wat blaadjes die ik uit de Flow haalde. De persoon houd van kleurtjes en dan vooral pasteltinten en leuke kaartjes. Daarnaast vraagt deze persoon ook om kapotte sieraden zodat zij deze een tweede leven kan geven, een erg goed initiatief! 

Ik wens jullie een fijne avond! 


Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes