Nieuw

03-01-16

Snailmail; outgoing December

Lieve volgers,

Ongeveer twee weken geleden maakte ik een snailmail in Italiƫ- en kerststijl voor mijn snailmailmaatje die ik via Tantejanniespostkamer toegewezen had gekregen. Het was echt heel leuk om te doen!
Ik heb een doosje van Zinzi gebruikt en deze beplakt met washitape, papier in de kleuren rood en groen en met afbeeldingen van een oude Rome-kalender. Vervolgens heb ik het doosje gevuld met allerlei leuke rode en groene spulletjes.
Omdat degene voor wie ik de snailmail had gemaakt, dichtbij woont en omdat mijn pakketje net niet door de brievenbus pastte, heb ik het pakketje zelf langsgebracht. Dat was heel leuk, omdat je dan een beeld krijgt bij degene voor wie je het gemaakt hebt.

// Dear followers,
About two weeks ago I made a snailmail. In this blogpost you see pictures of the snailmail I've made. //
Het pakketje!
Vol met leuke dingetjes!
De inhoud van het pakketje. Ik had Italiaanse gezegden en spreekwoorden op kaartjes geschreven.
De bovenkant

De onderkant
En nu op naar het volgende snailmailavontuur!

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes