Nieuw

08-12-2015

DIY Kerststukje


Vorig jaar kreeg ik in een kerstpakket deze grote glazen vaas met deksel. Deze vaas stond al een hele tijd leeg in de vensterbank, hoogste tijd dus om een leuk kerststukje te maken. Vandaag bezocht ik het tuincentrum en kocht ik veel leuke koperkleurige decoratiematerialen.

Wat heb ik gebruikt voor mijn kerststukje?
- Koperkleurige kerstballen, klein en groot ( Intratuin)
- Koperkleurige houtsnippers (Intratuin)
- Dennenappels ( uit het bos :) )
- Koperdraad met lampjes ( Intratuin)
- Glazen vaas ( Kerstpakket, maar er is vast en zeker iets soortgelijks verkrijgbaar in de meeste tuincentra.
- Batterijen voor de lampjes ( AA, Varta)

  
Benodigdheden


Deze vaas heeft nu een zilverkleurige voet, ik heb laatst koperkleurige spuitverf gekocht en ik denk dat ik de voet koperkleurig ga maken. 

Deze lampjes zitten aan een koperdraadje vast. Je kunt de lampjes de hele dag laten branden door middel van batterijen. Ik kocht meteen een groot pak batterijen want ik heb geen idee hoelang de lampjes branden met 2 batterijen. 


Even testen op de lampjes het doen.. 
Vul de onderste helft van de vaas met de verschillende decoratie materialen. Doe dan de lampjes er in en zorg dat je deze in een speels rondje in de vaas neer legt. Vul daarna de vaas verder aan met de overige decoratiematerialen. Ik vind het eindresultaat ontzettend gezellig! 
Ook leuk om voor een ander te maken :)


Et voila.. een Kerststukje in de vensterbankShare this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes