Nieuw

12-10-2015

Photo Report; Kew Gardens

Beste creatieve buren,

Sinds vrijdag ben ik weer terug in Nederland, ik heb een leuke tijd gehad in Londen. Ik ben alleen heel erg blij dat ik weer in Nederland terug ben bij mijn familie en dat ik meer tijd heb om creatief bezig te zijn. Tijdens mijn verblijf in Londen woonde ik naast de Kew Gardens, dit zijn zeer grote mooie tuinen in het Zuid Westen van Londen. Je kunt de tuinen bezoeken (TIP!) door met de metro naar station Kew Gardens te gaan (District Line). 

Ik vind het altijd zeer inspirerend om naar parken en tuinen te gaan. Je kunt even heerlijk je hoofd leeg maken en mooie bloemen en planten maken mij vrolijk. Ik vind het ook altijd een sport om bloemen zo mooi mogelijk te fotograferen, ik had helaas mijn betere camera niet bij me, dit zijn foto's gemaakt met mijn mobiele telefoon. Hierbij een foto verslag van mijn bezoek aan Kew Gardens. Ik vind bloemen altijd inspirerend voor kleurplaten en schilderen.
Ik hoop dat je deze foto's ook kunt gebruiken ter inspiratie. 

// This is a photo report of the Kew Gardens. I lived in Kew Gardens, Richmond, London for 3,5 months so I really had to visit the gardens. I think it is a beautiful and inspirational place and I hope you can use these pictures as an inspiration for your own work. //

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes