Nieuw

10-10-2015

Creative Diary 32; Denise

Lieve volgers,


Na alle studiedrukte en verschillende deadlines, heb ik vanaf vandaag eindelijk weer eens ├ęcht tijd om creatief bezig te zijn. Heerlijk! Maar natuurlijk heb ik niet helemaal stil gezeten de afgelopen dagen als het om knutselen gaat. Hier een overzicht. 
 

Things I've done

 
Samen met mijn vriend ging ik naar Alphen aan de Rijn. Daar hebben wij deze overheerlijke cupcakes gegeten (in het zonnetje!).
 
Ik vind het heel leuk om verschillende handschriften uit te proberen en om quotes te bekijken. Gelukkig kunnen deze twee bezigheden ook heel goed samen!
 
Sinds ik de opgezette fazant heb gekregen, ben ik druk in de weer met het schoonmaken en sorteren van veren. Deze veer vind ik zo onwijs mooi, I love dots!
 

Things I've made 

Samen met mijn zusje heb ik tussen de tentamenstress door heerlijk ontspannen gekleurd. Lekker kleuren, thee drinken en kletsen!
Niet zo'n lekkere foto, maar ik wilde 'm toch met jullie delen. Ik heb twee tenen gebroken en van de dokter moest ik de tenen spalken. Toen ik mijn schoonzusje vertelde dat ik de tenen moest tapen, vroeg zij: "met washi tape". Ik kon het natuurlijk niet laten om dat even te doen en met haar te delen.
 

Things I want to make

Ik zou heel graag weer wat tijd vrijmaken voor het maken van snailmail. Dit ga ik dan ook zeker doen! Ook wil ik wat meer DIYs op de website plaatsen, omdat ik hier de afgelopen weken wat minder tijd voor had.
 
Ik hoop dat jullie ook leuke weken achter de rug hebben!

 
 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes