Nieuw

02-10-15

One year Creative Neighbours

En dit was de stijl van onze eerst lay-out (wat lijkt dit al lang geleden)!


Creatieve Neighbours bestaat één jaar. Wat gaat de tijd snel! En zo gek is dat niet: wij hebben zo veel leuke dingen mogen beleven. Wij hebben het heel leuk gevonden - en vinden het nog steeds heel leuk - om al deze dingen met jullie te delen!

In deze blogpost dan ook een overzicht van onze hoogtepunten!


http://www.creativeneighbours.com/2014/09/diy-decoratie-harten.html

Hier begon het mee: onze allereerste blogpost! Kim vertelde in de blogpost over leuke hartjes die zij had gemaakt van verschillende stoffen.


Wij zijn naar twee kerstmarkten geweest met onze handmade spulletjes. Dit was super leuk om te doen!Onze eerste giveaway was een groot succes! Samen hadden we een groot pakket samengesteld en uiteindelijk hebben wij een winnaar getrokken. Omdat er zo veel leuke en lieve reacties waren, hadden wij besloten dat wij nog een paar winnaars hebben getrokken aan wie wij een leuke snailmail gestuurd hebben. (zie onder aan deze blog meer informatie over de giveaway die wij hebben vanwege ons 1-jarig bestaan)


http://www.galerie-lucie.nl/gastbloggers-kim-en-denise

Galerie Lucie (www.galerie-lucie.nl) heeft ons gevraagd of wij gastbloggers wilden worden van haar geweldige website. Wat een eer! 
http://www.creativeneighbours.com/2015/06/creative-neighbours-in-het-parool.html

Wij werden geïnterviewd voor het Parool! Je kunt het stukje dat over ons gaat hier lezen. De leuke knutselavonden samen mogen wij ook niet vergeten! Hier begon het allemaal mee en dit doen wij nog steeds heel graag!Wat wij allebei misschien wel het aller-allerleukste van ons jaar Creative Neighbours vinden zijn de leuke reacties die wij van jullie ontvangen op social media en op de blog. Het verbaast ons elke dag weer hoe veel reacties wij krijgen en wij willen jullie daar dan ook heel graag voor bedanken!


Op naar een volgend creatief jaar!
PS Hebben jullie onze giveaway al gezien op Instagram (#creativeneighboursoneyear) en Facebook? Volgende week maken wij de winnaar bekend. 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes