Nieuw

26-09-2015

Creative Diary 31 Kim

Hallo allemaal, 
Jullie hebben een tijdje niks van mij gehoord, dit kan kloppen want ik zit op het moment nog steeds in Londen. Nog twee weken en dan verhuis ik weer terug naar Nederland. De tijd is echt voorbij gevlogen! Naast dat ik druk ben met mijn nieuwe baan in Londen ben ik ook druk bezig met mijn nieuwe huis in Nederland. Midden oktober krijg ik de sleutel en dan kan ik beginnen met inrichten, iets waar ik heel erg naar uit kijk ;)! Ik heb al heel veel leuke ideetjes en ik wil mij dan ook weer vol op de blog richten. Hierbij nog een Creative foto diary van de afgelopen weken! 

Familieweekend
Vorig weekend was ik in Nederland vanwege het jaarlijkse familieweekend met mijn familie. Dit keer gingen we gezellig naar Renesse. Op zaterdagmiddag schilderden we een koe, zie onderstaand resultaat ;)!Op zondagmiddag bezochten we het watersnoodramp museum in Zeeland, dit was erg indrukwekkend!

Gezellig eten!
In Londen zijn veel lekkere restaurantjes te vinden en ik vind het erg leuk om met mijn collega's lekker te eten. Ik moet zeggen dat ik de Engelse keuken niet heel lekker vind, maar de toetjes (denk aan cheesecake en brownie) zijn heerlijk! 
In Kew Gardens, Richmond waar we op dit moment wonen zit een heerlijke pizzeria 'Pizza Express'  en verderop in de straat zit een gezellig tentje waar je typisch Engelse producten kunt kopen. Wij gaan vaak voor de scones met clotted cream en jam! Jumjum!!


Knutselen
Op aanraden van mijn nicht ben ik eens bij Paperchase langsgegaan. Dit is een winkel in Engeland met papier, kaarten en allerlei andere artikelen. Ik bezocht de Paperchase in de House of Fraser in Richmond. Ik kocht onderstaand tissuepapier, ik heb nog geen idee wat ik er mee ga maken maar ik vond de printjes ontzettend leuk! 


En leuke stickertjes voor mijn snailmail! 


Een tijdje geleden was ik bij de Tiger geweest. Ik kocht hier papieren huisjes waarmee ik verhuiskaartjes wilde maken. De kaartjes zijn ondertussen af, hier laat ik binnenkort een blogpost over zien. 


Londen Town
Natuurlijk moet je ook toeristische dingen doen als je in Londen bent. Een selfie maken met de Big Ben is nog knap lastig;)! Na zo'n 20 verschillende foto's is dit het 'beste resultaat', toen ben ik maar gestopt :)! 

Mooi uitzicht over Londen! Wat een enorme stad is het toch. 

Nieuw huis!In oktober krijg ik dus de sleutels van mijn nieuwe woning. De woning wordt nieuw opgeleverd dus we moeten nog heel wat regelen. Ik heb met mijn vriend al heel wat meubelwinkels bezocht. De vloer en bank hebben we ondertussen al uitgezocht, nu de rest nog! Ik weet dat het een zeer tijdelijke trend is maar ik vind koperkleurige accessoires geweldig! Ik heb al heel wat dingetjes verzameld. In mijn interieur geef ik niet zoveel om trends, ik vind dit gewoon mooi :)! Bij Paperchase kocht ik deze geweldige lijst. De 'skeleton leaves' die ik een tijdje geleden in een Engelse knutselwinkel kocht staan er mooi in! 
Deze lamp heb ik al een aantal keer voorbij zien komen op internet maar wat een super grappig ding is dit! De koperen lamp laat zien zoals die eruit ziet als die bijna gesloten is, en de zilveren lamp laat zien hoe die eruit ziet als je hem opent. Met de koordjes kun je de lamp dus veranderen. Onwijs tof! Deze gaan we zeker kopen!


Dit vind ik altijd leuk om te doen, met de PAX planner van Ikea een mooie kast ontwerpen. Ik heb ondertussen al heel wat ontwerpen nu nog beslissen welke het gaat worden. 

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend! 


Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes