Nieuw

14-08-2015

Shoplog; London

Hi creatieve buurtjes! 

Leuk jullie weer te treffen op onze blog! Ik zit nu al 6 weken in Londen en ben inmiddels al een beetje ingeburgerd :). Ik kon helaas niet zoveel dingen meenemen naar Londen dus vandaar dat ik hier wat spulletjes heb gekocht waarmee ik de komende 10 weken nog wel door kom. In Engeland hebben ze ook de winkel 'Tiger', ik bezoek deze winkel altijd ontzettend graag in Nederland. Tiger heeft ontzettend leuke hebbedingetjes en je komt altijd wel met wat bij de kassa terecht. In Engeland is de Tiger wel aanzienlijk duurder waardoor ik alleen het nodige gekocht heb. 

Dit is mijn volledige shoppingbag, niet alles heb ik bij de Tiger gekocht. Bij de Tiger kocht ik, gumstiften, lijmstift, washitapes, potloodjes, decoratiepapier, vulpotloden en een super groot schets/plakboek. Verder zie je op de foto een heleboek Sharpies en een pak potloden die ik kocht bij WHSmith. Het kleinere bruine notitieblok kocht ik bij TKMaxx, het boekje is van echt leder en ik wil daar zoveel mogelijk tekeningen in maken. 

Ik ben in Londen op zoek gegaan naar leuke craft winkels maar ik heb tot nu toe nog maar heel weinig kunnen vinden. De meeste winkels verkopen alleen verfbenodigdheden, cadeaupapier, cadeautasjes en lintjes. Voor snailmail kun je wel terecht in de meeste winkels, ze verkopen hele leuke kaartjes! Wel heb je in Engeland ontzettend veel leuke boeken over crafts, knitting, sewing enz. 

Mijn eerste tekening in mijn nieuwe boekje. 

Het grote boek gebruik ik voor collages en tekeningen voor mijn nieuwe appartement waar ik in november in ga wonen. Ik ben druk bezig met plaatjes verzamelen om te kijken welke inrichting ik leuk vind. 

Ik wist niet dat Tiger ook washitapes verkocht maar ze hadden 6 verschillende pakketjes. Ik nam deze drie mee om ze eens uit te proberen. De pakjes waren 2 Pond per stuk. 

Vandaag was ik mijn buurt aan het verkennen, ik woon op het moment in Kew Garden, Richmond. Ik kwam de tweedehands winkel tegen voor Cancer Research. In de winkel hadden ze veel mooie kleding, soms zelfs met de kaartjes er nog aan. Ik vond dit schattige tasje wat mij heel erg aan Peru deed denken. Ook kocht ik een broek en nog een ander tasje. Ik vind het een zeer goed initiatief want je hergebruikt spullen en je steunt een goed doel! 


Ik wens jullie een fijne dag! Share this:

2 opmerkingen :

  1. Wat een super schattig tasje! :D En gaaf dat je die collages maakt. Super creatief. Kan me voorstellen dat je daar erg veel aan hebt qua inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spulletjes! Nog veel plezier in Londen.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes