Nieuw

08-08-2015

Creative Diary 28; Denise

Lieve volgers,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie een Creative Diary zagen verschijnen op onze blog. We hebben besloten deze blogposts weer te maken, vooral ook omdat we het zelf heel leuk vinden om te doen! Elk weekend kunnen jullie weer een Creative Diary verwachten. Hopelijk vinden jullie het leuk!

Ik heb weer een paar heerlijke, creatieve dagen achter de rug. De studie-drukte is even voorbij en daardoor heb ik weer meer tijd voor opruimen, organiseren en knutselen. Hier kun je zien hoe mijn week er ongeveer uit zag!

// Dear followers,
I've had a few creative days. The last assignments and meeting for my study are finished, so I've more time for cleaning, organizing and crafting now. //

Things I've done

Ik ben naar Ouddorp geweest. En wie in Ouddorp is geweest, is waarschijnlijk ook in Hartje Holland geweest. Dit is een super leuke winkel met dingen voor in huis. Achter in is Het Theehuijs, waar je thee of koffie kan drinken en bijvoorbeeld kan high tea-en. Ik denk dat ik in de twee weken die ik in Ouddorp was iets van tien keer in deze winkel ben geweest. En het ging niet vervelen; in tegendeel :).

// If you've been in Ouddorp, you've probably seen 'Hartje Holland', a beautiful store and tea room! I think I've been there ten times in two weeks. // 

// Cake! //

Post verzonden naar Kristel!
// Send a snailmail to Kristel! //
Op een zomerse dag heerlijk in de tuin gezeten met de Spaanse Glamour en nagellak.
// Read the Spanish Glamour and did some nail polishing in the sun! //
Zoals in mijn vorige Creative Diary te lezen en zien is, was ik in Sevilla. Daar heb ik deze heerlijke olijfolie gekregen. Waan ik mij gelijk weer een beetje in Spanje!
// As you have possibly read/seen in Creative Diary No. 27 I went to Sevilla. With this olive oil from Sevilla it feels like I'm back in Spain again! //In het plaatje Veere is een winkel waar je deze snoepjes die 'schapenkeutels' heten, kan kopen.

// In Veere there is a store where they sell this candy called 'Schapenkeutels'. And to be honest, I liked them (taste like liquorice)! //


// Brouwersdam. //

Things I've made  

Met mijn nieuwe stempels heb ik deze kaart gemaakt.

// With my new stamps I've made this card. //


Ik heb dit fotolijstje gemaakt met veertjes.

// I also made this photoframe with feathers. //


Things I've bought


Other things

 

 
Share this:

2 opmerkingen :

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes