Nieuw

12-07-2015

Travel Diary Kim 3; Peru

Hallo creatieve buurtjes! 

Ik ben even een weekje afwezig geweest op de blog, want ik heb mijn eerste week in Engeland gehad voor mijn nieuwe baan. Het was een hele leuke week dus de komende tijd zal ik jullie meer vertellen over Londen en Engeland. Maar eerst hebben jullie nog een derde en tevens laatste Peru travel diary van mij tegoed. 


En dit zijn ze dan.. al de souvenirs die ik kocht in Peru. ( dit is niet allemaal voor mijzelf haha, dit zijn ook heel veel cadeautjes voor anderen ;)!) Ik ben vooral heel blij met mijn mooie vesten. Ook ben ik heel blij dat ik eindelijk de gekleurde doeken gekocht heb.


Ik bezocht de handicraft market in Cusco. Bij deze markt kon je allerhande souvenirs kopen en dit heb ik dan ook zeker gedaan. Ik vind dat Peru een van de beste landen is om mooie souvenirs te kopen! 
  

Plaza des Armas, Cusco 

Heerlijk eten in Cusco!

Wat een geweldige dieren zijn dit toch, je blijft lachen :)

Mooie alpaca garen die op een natuurlijke manier zijn geverfd! 

Hoe schattig zijn deze kleine Peruaanse kindjes. Ze hebben allemaal prachtige kleertjes aan. 


Bij Machu Picchu, op weg naar de Inca Bridge

Je kunt hier uren naar kijken! Machu Picchu is prachtig! 
Het was een hele leuke vakantie! De komende tijd zal ik bezig zijn met een fotoboek maken. Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes