Nieuw

23-07-2015

Top 5 Thursday; Crafting Books

Hallo creatieve buurtjes! 

Hierbij weer een top 5 Thursday, ik vind het altijd ontzettend leuk om inspiratie op te doen met creatieve boeken. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Daarom leek het mij leuk om mijn top 5 met crafting boeken met jullie te delen. 

1. Mollie Makes boeken 

Het tijdschrift Mollie Makes is één van mijn favorieten en ze hebben ook een hele serie met boeken. Ik heb het boek 'Mollie makes Birds' in mijn bezit en er staan hele gave dingen in! Dit boek met party & Weddings lijkt me ook heel leuk! Daarnaast heeft Mollie Makes ook boeken over haken, borduren, breien en knutselen met papier. Op Bol.com vind je een ruime keuze met Mollie Makes boeken. 

2. Creatief knutselen met papier


3. Masking Tape ideeënboek 
Dit boek is nog vrij nieuw, het is uitgekomen in maart 2015 en geschreven door Kirsten Verhagen. In dit boek wordt onder andere beschreven hoe je met papier een lampenkap, fotolijstje, slingers en lampionnen kunt maken. Ik blijf het toch het leukste vinden om met papier te knutselen dus dit boek zou ik graag willen lezen! Het boek is geschreven door Patricia Morgenthaler. 4. Snail mail 
Natuurlijk hebben wij op onze blog ook al heel veel ideeën die je kunt uitvoeren met masking/ washi. Het is toch erg leuk om nog meer ideeën te bekijken. In dit boek vind je veel vrolijke ideeën waarmee je onder andere je ipod, schriftjes of vazen kunt decoreren. 

 Snail mail

Ik vind het heel leuk om snailmails te versturen maar na een tijdje raakt je inspiratie soms een beetje op... Met dit boekje krijg je inzicht in een hele hoop leuke projectjes waarmee jij anderen heel blij kunt maken ( natuurlijk kun je het ook gewoon voor jezelf maken ;)! Het boek is geschreven door Sanne Rongen. 

5. Armbanden Ibiza Style

En natuurlijk last but not least; een boek over armbanden! Dit boek heet 'Armbanden Ibiza style' en het gaat over het knopen van geluksbandjes. Armbandjes zijn nog steeds erg in de mode en het is ook nog eens leuk om ze zelf te maken. Maak een mooie armband voor je beste vriendin of vriend of doe jezelf een leuk sieraad cadeau. 


Share this:

1 opmerking :

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes