Nieuw

20-07-2015

Snailmail; outgoing

Lieve volgers,
 
Kim is al een aantal maanden aan het snailmailen via Tante Jannies Postkamer, en sinds een paar dagen ben ik ook druk aan het snailmailen geslagen. Hier laat ik de drie snailmails die ik gemaakt heb zien. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden! Het is echt super leuk om te doen, je wordt er heel vrolijk van. Het is leuk om leuke dingetjes bij elkaar te zoeken en te maken. Ik heb nog niets mogen ontvangen, maar ik kijk erg uit naar wat er op de deurmat komt te liggen!
 
// Dear followers,
 
Since a couple of days I've send several snailmail. In this blogpost you'll find pictures of three snailmails I've made. Hope you like it! //
 
 
 

 Op de post!


Lijkt het je leuk om kennis te maken met snailmailen, doe dan mee met onze Kleuren voor Volwassenen Snailmail Experience. Of meld je aan bij Tante Jannies Postkamer.Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes