Nieuw

07-07-2015

Pheasant full of feathers


Lieve volgers,

Graag wil ik aan jullie voorstellen: mijn nieuwe huisdier. Het is - zoals je misschien al herkend had - een fazant. Hij is heel braaf, wat waarschijnlijk komt door het feit dat hij jaren geleden is opgezet. Bij het opruimen van een basisschool werd deze fazant weggegooid, maar daar kon een - aan de poten van de fazant bevestigde - stok voor gestoken worden: ik kreeg hem zodat ik de veren kan gebruiken. Geluksvogel die ik ben! Want ik was net begonnen met het sparen van veren, omdat je daar zo veel leuke dingen mee kan doen! Eigenlijk had ik dit stukje anders moeten aanvangen:
graag wil ik aan jullie voorstellen: de oorzaak van de vele blogposts met veertjes die de komende tijd op de blog zullen verschijnen.

Misschien dat het komt doordat ik er op let, maar ik zie de laatste tijd veel veren op straat liggen. Als je de projecties thuis mee wilt doen, houd buiten je ogen goed open voor veertjes en neem ze mee naar huis.

Ik denk dat ik maar eens start met een blogpost over hoe je veren moet schoonmaken. Deze zal binnenkort verschijnen!


Als je een leuke naam weet voor de fazant, laat je die dan in een berichtje achter?


// Dear followers,

I would like to introduce you to: my new pet, this pheasant. He (or she?) is well-behaved, probably because it's a stuffed pheasant. I was looking for feathers when someone gave me this pheasant full of feathers. There is a big change you'll find a lot of blogposts with feathers in the next weeks. So if you see any feathers, pick them up and join me in my feather projects!

I think I'll start with writing a blog post about the cleaning of the feathers...

I want to give the pheasant a name. If you have any suggestions, please leave a comment! //Share this:

1 opmerking :

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes