Nieuw

16-07-2015

Kleuren voor Volwassenen Snailmail Experience (KvVSE)

Photo: Denise at instagram.com/creativeneighbours/

Lieve volgers,

Graag herinneren wij jullie aan deze actie. Wij hebben al een aantal aanmeldingen, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Voel je dan ook vrij dit bericht te delen.----------------------------------

 

Wij zouden graag een leuk experimentje doen, en daarvoor hebben wij jullie hulp nodig!
Zoals jullie weten is kleuren voor volwassenen momenteel helemaal in. Wij schreven er in juni ook over (zie hier).

Maar hoe leuk zou het zijn om samen ('do it together' of te wel: DIT) een kleurplaat in te kleuren. Daarom hebben wij het volgende bedacht: een kleurplaat die mee gaat in een snailmail en waarbij de ontvanger steeds met 1 kleur een paar vakjes mag inkleuren en 'm vervolgens weer doorstuurt naar de volgende (adres krijgen jullie van ons). Het zou leuk zijn als de snailmail met de kleurplaat een volwaardige snailmail is (dus ook met een leuke brief en wat leuke plaatjes bijvoorbeeld). Wij zullen ook een papier met een legenda bijvoegen, zodat je daar op kan zetten welke kleur je gebruikt hebt en wie je bent (en bijv. je website). Ook is het leuk als we de kleurplaat kunnen volgen, daarom vragen wij de ontvangers om een foto te maken van de kleurplaat voordat die naar de volgende wordt gestuurd. De foto kan dan naar creativeneighbours@gmail.com worden gestuurd, wij zullen 'm verspreiden onder de deelnemers en volgers. 


Uitgebreide informatie zal gestuurd worden naar de deelnemers. 

Wil je mee doen met deze 'kleuren voor volwassenen - snailmail experience', stuur dan een e-mail naar creativeneighbours@gmail.com onder vermelding van 'KvVSE'. Vermeld in de e-mail je naam, adres en e-mail. We zullen de kleurplaat binnen Nederland en België houden. Wanneer er veel respons is vanuit België zullen we een aparte kleurplaat in België laten rondgaan.

Op Instagram kunnen we de hashtag #KvVSE gebruiken om onze ervaringen te delen!

Wij zijn heel benieuwd!


 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes