Nieuw

22-06-2015

Photo Diary; Kim Peru Week 1

Hallo allemaal!

Ik ben sinds vorige week maandag weer terug in Nederland. Het was een hele gave vakantie in Peru. Peru is een mooi land, een echte aanrader als je van cultuur houdt. Niet alleen cultuur qua gebouwen, musea en kunst maar ook zeker het eten en drinken, de mensen en de tradities zijn heel interessant om mee te maken. 

Ik ben dus met Djoser naar Peru geweest waardoor wij van te voren al wisten waar we naar toe gingen. Ik moet zeggen dat ik dit wel fijn vond ik zou niet graag naar Peru gaan om vervolgens zelfs alles te moeten uitzoeken. Ik spreek dan ook bijna geen woord Spaans dus dan wordt het heel lastig! Ik laat je de komende 2 weken 3 verschillende Photo Diary's zien van mijn 3 weken in Peru. Wat ik verder nog in petto heb zijn mijn souvenirs die ik heb gekocht en ik wil een blogpost besteden aan het handwerken in Peru. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om nog wat dingen over Peru te zien. 

//Hi everyone, 
Hereby some pictures of the first week of my holiday at Peru! I have been there for three weeks, and I really loved the country! In the next two weeks I show you three photo diary's, a blogpost about the souvenirs I bought and an another one about crafting in Peru. I hope you like it!// 
 

Lima

Lima


 Markt in Lima


Lima

Paracas

Zeeleeuw in Ballestas

'Candelabra' in Ballestas

Oase in Huacachina 

Sandboarden in Huacachina

Nascalijnen; de Astronaut (bron; Reisgenoot Arno)

Nascalijnen; de Kolibrie (bron; Reisgenoot Arno)

Nasca lijnen; De spin (bron reisgenoot Arno)


Daarnaast heb ik nog een nieuwtje wat aan de ene kant heel leuk is, maar aan de andere kant minder leuk. Denise en ik zullen de komende 4 maanden even geen buurmeisjes meer zijn.. Dit komt namelijk omdat ik op traineeship ga voor mijn nieuwe baan bij een Engelse retailer. Ik ga daarom 4 maanden in Londen wonen! Natuurlijk blijf ik wel gewoon actief op de blog, ik hoop wat meer over het Engelse 'Crafting & DIY' te gaan ontdekken en met jullie te kunnen delen!

// And I have some news! I will live in London for the coming 4 months for a new retailjob! I will explore the English Crafting & DIY world for the Creative Neighbours blog and share it with you!// 


Share this:

2 opmerkingen :

  1. Leuk artikel. Wat tof dat je naar Londen gaat, heel veel plezier!
    Liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's! Ben benieuwd naar de rest. En wat cool dat je naar Londen gaat!! Heel gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes