Nieuw

07-06-2015

DIY; shoebox for storage


Lieve volgers,

De afgelopen weken stonden bij mij meer in het teken van steden bezoeken, shoppen en uit eten met vrienden, maar gelukkig had ik gisteren een vrije dag waardoor ik weer eens tijd had voor een projectje. Ik had tijdens het vele shoppen nieuwe schoenen gekocht en de doos bewaard. Gisteren maakte ik van deze schoenendoos een leuke doos die ik wel in het zicht durf te zetten! Handig om spulletjes in te bewaren, zoals kaarten, papieren frutsels, make-up of stempels.
Ik heb de randen van de doos losgehaald waardoor ik 1 stuk karton kreeg. Deze heb ik vervolgens ingepakt met leuk cadeaupapier. Vervolgens heb ik hem weer in elkaar gezet en nog een beetje versierd. Heel simpel, maar ik ben heel blij met het resultaat!

// Dear followers,

I haven't been crafting for a while. With friends I went shopping, visited some cities in The Netherlands and went out for dinner a lot of times. Now I don't have a lot of money anymore, so I decided to recycle some stuff. I bought some shoes during the shopping and saved the shoebox. I make a nice box for storage from the shoebox. It's very easy to do this yourself: undo the sides of the box, wrap it in wrapping paper and assemble the box again. You can decorate the new box, if you like to do so. I like how the box looks now! I use it for storage of my stamps now. //
 
Ik verfde een houten label met schoolbordverf. Nu kan ik op de label schrijven wat er in de doos zit, handig!

// I painted an wooden tag with blackboardpaint. I can write on the tags what is in the box now. //
Share this:

5 opmerkingen :

 1. Wat een goed idee om dat zo te doen! Ik plak het er altijd op als de doos in elkaar zit en dat wordt nooit zo mooi. Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Cindy!
   Het is ook nog eens gemakkelijk te doen. Je moet wel opletten dat je het karton niet te strak inpakt, want dan heb je kans dat het papier te strak gaat staan. Ik zit er ook nog aan te denken om een doos in te pakken met bladzijden uit oude boeken (maar ik 'durf' dat nog niet goed: oude boeken scheuren)! Zo kocht ik vorige week bij een tweedehanswinkel een oud boek om dit mee te doen, maar na even googlen kwam ik er achter dat het boekje uit 1900 komt, zonde om kapot te maken! Dus dat boekje staat nu mooi in de kast :).

   Groetjes,

   Verwijderen
 2. Wat een goed idee om dat zo te doen! Ik plak het er altijd op als de doos in elkaar zit en dat wordt nooit zo mooi. Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! Het ziet er heel mooi uit!
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes