Nieuw

19-06-2015

DIY; Chalkboard Night Table
Lieve volgers,

Een aantal weken geleden kocht ik schoolbordverf. Ik heb er al best veel dingen mee beschilderd. Laatst was ik mijn slaapkamer aan het opruimen toen ik ontdekte dat de bovenkant van mijn nachtkastje niet meer zo mooi was. Geen paniek, want ik heb nog veel schoolbordverf over (wat, nu ik het zo schrijf, eigenlijk best wonderlijk is). Ik heb de bovenkant van het nachtkastje een beetje geschuurd en schoongemaakt en vervolgens heb ik (met tussenpozen van ongeveer 8 uur) twee lagen schoolbordverf aangebracht. Voorheen werd ik af en toe midden in de nacht wakker omdat er weer eens iets in mijn hoofd schoot wat ik moest onthouden. Vaak heel simpele dingen als: zit mijn OV-chipkaart wel in mijn tas. Normaal gesproken maak ik dan (half-slapend) de keuze tussen de twee mogelijkheden: het de hele nacht onthouden zodat ik het de volgende ochtend echt niet kan vergeten (gevolg: slecht geslapen, waardoor de kans groot is dat je het toch weer vergeet) of het warme bed uit en starten aan een zoektocht naar het lichtknopje, papier en pen (want rondslingerende pennen en papier op mijn slaapkamer vind ik echt uncool) om de dingen op te schrijven (gevolg: door het verlaten van het koude bed en de lange zoektocht in de veel te lichte kamer weer helemaal wakker, maar dat wordt beloond met een heerlijke nachtrust). Met mijn schoolbordverfnachtkastje (leuk voor galgje) hoef ik alleen maar heel even mijn krijtstift die in de lade van het nachtkastje ligt te pakken en schrijf ik alles gewoon van me af, op mijn nachtkastje. Ideaal!
// Dear followers,

A couple of weeks ago I bought myself chalkboard paint. And I've already painted a lot of things with it! This week I painted my night table with the paint. I like it, because somethings I wake up in the evening because I suddenly think about something I have to remember for the next day and sometimes this keeps me awake: or I think about it during the whole night (while actually I needed some sleep in stead of thinking about the stupid little thing) or I turn on the light, look for some paper and a pen and write it done. Now that my night table is painted with chalkboard paint I don't have to choose between thinking about the little thing I have to remember the whole night long or leaving my warm bed for a hunt for some paper and a pen: i simply write it on my night table. So I thought (not the whole night, because I could write it down on my night table :)) this was a really smart idea of myself which I really had to share with you! //Gebruik jij ook schoolbordverf? Post je creaties op Instagram met de hashtag #CreativeNeighbours en maak kans op een vermelding op onze blog! Wij kijken uit naar jullie posts!

// Do you use chalkboardpaint as well? Upload pictures of your crafts on Instagram with the hashtag #CreativeNeighbours and maybe your picture will be shown on our blog! We' re looking forward to your uploads! //
Share this:

3 opmerkingen :

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes