Nieuw

25-05-2015

Travel; Peru

Hallo creatieve buurtjes :), 

Morgen (26-05-15) ga ik op vakantie samen met mijn vriend, ik heb er ontzettend veel zin in! We gaan naar Peru met een groepsreis van Djoser. Peru lijkt mij een heel gaaf land! Niet alleen voor de natuur en historische gebouwen, ook het handwerk van de Peruaanse mensen vind ik mooi! Ze maken prachtige gekleurde stoffen en dragen hele mooie kleding. Ik ga veel foto's maken dus je kunt een uitgebreid fotoverslag verwachten op de blog. Ben jij wel eens in Peru geweest? 


De reis brengt ons onder andere langs de Nasca lijnen, historische ruïnes uit de Inca periode waaronder natuurlijk Machu Picchu ( zie bovenstaande foto). Ook logeren wij een nachtje bij een familie thuis om de cultuur van dichtbij mee te maken en hoop ik een condor te kunnen zien in de Colca Canyon. In totaal ben ik 21 dagen weg. 

Tot die tijd heb ik een aantal blogposts gemaakt die verschijnen op de blog en ik hoop ook via de Creative Neighbours Instagram foto's met jullie te delen. Fijne avond allemaal!

//Hi Creative Neighbours,

In the coming three weeks I will visit Peru with my boyfriend. We are going to visit Nasca lines, Machu Picchu and much more! I am so excited! I will keep you updated at Instagram. 
Have a nice evening!//Share this:

1 opmerking :

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes