Nieuw

08-05-2015

Top 5; DIY Fashion

Hi creatieve buren :)! Het is weer eens tijd voor een top 5 met DIY projecten! Op Pinterest vind ik de laatste tijd steeds meer DIY ideeën om zelf fashionable kleding te maken. Ik deel mijn 5 favorieten met jou. 

1.Bleaching
Ik vind dit er altijd heel gaaf uit zien, je hebt echt een uniek kledingstuk als je een kledingstuk bleekt.
Ik heb zelf een aantal keer kledingstukken gebleekt. Ik heb een donkere spijkerblouse gebleekt ik nooit droeg, de blouse is nu lichtblauw/wit geworden en ik draag de blouse nu veel vaker. Een jurk waar ik een effect in wilde bleken was alleen minder mooi geworden. Ik had deze jurk ingebonden met een elastiek en toen in de bleek gedaan, het effect was er wel maar ik vond het toch net niet geslaagd. Het kan dus twee kanten opgaan, doe dit dus altijd met kleding die je eigenlijk niet meer zo leuk vind, als het dan alsnog niet je smaak is, is het niet zo erg als het verpest is. én let op; spoel de bleek heel goed uit! Het is niet fijn om bleekmiddel op je huid te hebben. 
http://the-2nd-star-to-the-right.tumblr.com/post/103434262682

2. Ananas broek
Wat een ontzettend leuk broekje is dit! Helaas is dit geen echt DIY project maar het geeft mij wel veel inspiratie!  Het lijkt mij leuk om een keer zelf een kort broekje te maken met de naaimachine en om deze dan vervolgens te versieren met allerlei decoraties (zoals de witte balletjes van het ananas broekje) . 
http://laurenconrad.com/blog/2014/07/tuesday-ten-july-style-ideas/


3. Scarf Kimono
Dit is een geniale DIY, makkelijk te maken en je kunt hiervoor een sjaal hergebruiken! Ik ben zelf gek op dikke Aztecprint sjalen dus het is zeker een leuk idee om van eentje een vest te maken! 
http://keepupwithusjones.blogspot.nl/2014/08/refashion-making-kimono-from-scarf.html
4. Pimp my shirt
http://suitandchai.tumblr.com/post/71211096435

 Deze DIY is wederom makkelijk te maken en je hebt er groot plezier van! Pimp je shirt eenvoudig door een leuk stofje uit te zoeken en hier een zakje en andere details mee te accentueren! Is ook geschikt voor heren!

5.Gevlochten
http://10awesome.com/10-cool-make-your-own-sweatshirt-ideas/

Ik vind dit een hele mooie DIY, dit shirt is echt een plaatje! Het ziet er lastig uit maar ook deze DIY is best simpel!

Ik hoop dat je deze top 5 leuk vind, wil je nog meer  DIY inspiratie? Kijk dan eens op onze Pinterest pagina.

Fijn weekend!

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes