Nieuw

25-05-15

Recycle DIY; Add a little confetti to each day!


 
 Lieve volgers,
 
Afgelopen woensdag was ik aan het opruimen. Ik kwam tijdens het opruimen een multomap tegen waarin een plastic mapje met meerdere vakjes was geplakt. Zonde om in die map te laten zitten zonder dat er iets mee gedaan wordt! Daarom haalde ik het plastic mapje er uit (en dat was gelukkig heel gemakkelijk om te doen, zonder beschadigingen). Ik plakte het mapje op een vel voor in een scrapbook en ik versierde het vel met stempels. Nu hangt deze simpele DIY naast mijn bed, zodat ik er belangrijke of leuke papiertjes in kan doen en zodat ik elke dag wakker wordt met de tekst "Add a little confetti to each day". Wat wil je nog meer?
 
 
 
// Dear followers,
 
Wednesday I was cleaning and organizing my room when I found a binder with a plastic folder inside. I recycled the folder by attaching it to a scrapbook paper. Now this DIY is the first thing I see in the morning when I wake up. "Add a little confetti to each day". //

Share this:

2 opmerkingen :

 1. wat een leuke creatieve idee haha wel grappig dat je dingen vind die van pas komen tijdens het opruimen
  Wij hebben ook leuke weetjes tipjes en van alles op onze site www.melana.nl !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Melana,

   Leuk om te horen! Wij zijn benieuwd naar jouw website, zien je daar!

   Creatieve groetjes,

   Kim en Denise

   Verwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes