Nieuw

30-05-2015

New @ Hema!

Hallo allemaal! 

De laatste tijd vond ik het assortiment van de creatieve afdeling bij de Hema grotendeels hetzelfde, maar tot mijn blijdschap zag ik dat er een aantal nieuwe knutselartikelen waren! Een ding waar ik heel enthousiast van werd waren de message boards. Ik kon deze message boards niet in de webshop vinden en ik weet helaas ook niet of ze bij elke Hema te koop zijn. 

Met deze message boards kun je zelf een super leuke grote kaart in elkaar zetten. Er hingen zes verschillende soorten message boards. In het pakketje zit een kaart, een envelop, en plaatjes, stickers of ander decoratiemateriaal om je kaart te maken. Heel leuk idee om op te sturen voor verschillende gelegenheden! En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten ;)! 


En in het vak daarnaast hingen ook allerlei leuke cadeautjes die je kunt versturen via de post! Waaronder rompertjes, armbandjes en kleine speelgoedjes. En nog een foto van wat nieuwe artikelen. Camerabanden, minifotoboekjes, snailmail kaartjes en stickers!

Binnenkort ga ik mij weer eens storten op het snailmailen, het blijft toch leuk om elkaar post en cadeautjes te sturen. 

Fijne dag!
Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes