Nieuw

01-05-2015

Get organized; 3 Rommelmarktgeluk!


Afgelopen maandag was het Koningsdag en ging ik naar een rommelmarkt in het dorp waar wij wonen. Daar viel mijn oog (figuurlijk natuurlijk!) op een mooie bruine lederen agenda. Hij was maar twee euro (echt!). Ik houd van vintage en omdat de agenda er ook vintage uit ziet, heb ik besloten om heb ook vintage in te richten! Eerst had ik een voorblad gemaakt met felgekleurde washi tape, maar later heb ik dit voorblad er uit gehaald en met bruinkleurige inkt vintage-afbeeldingen gestempeld.

// Last Monday is was Kingsday in The Netherlands (it was our Kings birthday). I went to a fleamartket and bought this organizer for 2 euros (not kidding!). First I used washi tape, but then I decided to keep the vintage look of the organizer. //
Share this:

1 opmerking :

  1. Wat een koopje! Ik hou ook van vintage spulletjes. Vandaag tikte ik een shabby chic juwelenkistje op de kop voor 1 euro. Goedkoper kan bijna niet.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes