Nieuw

20-05-2015

Favourite blogs/ websites

Je kent het wel; leuke blogs en websites die je bijna elke dag even bezoekt. Tot voor kort onthield ik alle blogs maar ik heb nu alles toegevoegd aan mijn favorieten omdat het toch wel veel werd om te onthouden ;)! Ik volg veel verschillende blogs maar ik vind DIY-, fashion- en lifestyleblogs het leukste. Ik heb eigenlijk niets met beauty- of kookblogs. Hierbij mijn 'lijstje' met mijn favorieten, misschien ken je er al een aantal. Ik ben erg benieuwd welke blogs jij volgt, mocht je een leuke blog willen delen, laat dan een comment achter. 

DIY
A Pair and a Spare
Leuke DIY-blog van de in London wonende Australische Geneva Vanderzeil. Geneva heeft een lifestyle blog waarop ze veel DIY-projecten deelt. Het leuke is dat ze allerlei verschillende DIY-projecten doet, vooral haar fashion DIY's zijn geweldig! 
Bron; Geneva Vanderzeil; A Pair and a Spare blog


P.S I made this  
Deze blog staat vol met leuke DIY projecten en alles is handig gerangschikt in acht categorieën. Fashion, Lifestyle, Shoes, Jewellery, Food, Tech, Beauty en Accessoires. Deze blog is opgezet door design en stijl expert Erica Domesek uit de USA. Een echte aanrader voor een regenachtige middag om heel veel inspiratie op te doen! 

Bron; P.S. I made thisFASHION
Ik vind Scandinavische modeblogs het leukste omdat deze dames vaak een hele eigen style hebben. Mijn favorieten zijn de Noorse Nettenestea.com  en de Zweedse dames; Kenza , Victoria Törnegren en Janni Deler

bron; jurkjes.nl (Nelly.com)

LIFESTYLE
Op de blog van Kittehs Cupcakes kun je werkelijk allerlei onderwerpen vinden. De zusjes Tara en Larissa Verbon hebben samen een blog waarop zij fashion, lifestyle, travel, food, beauty en ook DIY- projecten delen. De Home DIY-projecten zijn altijd heel gaaf. Erg leuke blog waarvan ik het vooral leuk vind dat deze dames met zijn tweeën een blog hebben. Ben je gek op reizen? Larissa en Tara Verbon hebben samen met hun zus ( Serena Verbon van Beautylab.nl) ook de website travellab.nl opgericht. Bron; Larissa en Tara Verbon, Kittehscupcakes.nl

In this blogpost I show you some of my favourite blogs and websites which I visit almost everyday! I share my favourite DIY, Fashion and Lifestyle blogs. Most of these blogs are in English language except the Kittehscupcakes blog. Do you have some favourite blogs? Please share them with us in the comments! 

noot. Bovenstaande foto's zijn eigendom van de bij de bron vermelde namen, deze foto's zijn geen eigendom van Creative Neighbours.P.S. Vergeet niet je favoriete blogs in de comments te delen, wij zijn erg benieuwd :)! 

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes