Nieuw

18-05-2015

Colouring for adults

Lieve volgers,

Ik vind kleuren voor volwassenen zo leuk! Voor mijn verjaardag heb ik twee super leuke kleurboeken gekregen. Vorige week was ik met mijn vriend en zijn familie op vakantie en op de terugweg hadden wij vertraging door een ongeluk met een vliegtuig. We moesten een paar uurtjes wachten, maar met deze super mooie mandala-kleurplaat vloog (woordgrap :)!) de tijd voorbij! Het is zo ontspannend om te doen en het resultaat wordt ook nog super mooi (vind ik zelf dan!)


// Dear followers,

love colouring for adults!
Here you can find some pictures made of my current 'project' I started at the airport of Seville while waiting for departure.
It's soooo relaxing, I love it! //


Photo: CreativeNeighbours.com
 
 
 


Share this:

3 opmerkingen :

 1. Ik heb ook een kleurboek maar die ligt momenteel onder het stof...zonde eigenlijk want het is idd leuk en ontspannen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook een kleurboek maar die ligt momenteel onder het stof...zonde eigenlijk want het is idd leuk en ontspannen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad zonde :)! Het is zo fijn om te doen! Maar het is ook erg verslavend en er moet natuurlijk nog wel tijd over blijven voor andere leuke (creatieve) dingen ;)!

   Verwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes