Nieuw

30-04-2015

The Forgotten Crafts!

1. De veiligheidsspelden armband

Het komt je vast bekend voor; knutsels waar je aan begint maar die je nooit afmaakt. Het beland op de grote stapel en na een tijdje kom je ze weer tegen. Het leek mij leuk om mijn 'vergeten knutsels' aan jullie te laten zien. 

Hierboven zie je een aantal doosjes met veiligheidsspelden. Ik zag een superleuke armband op Pinterest en ik wilde deze heel graag maken. Na lang zoeken vond ik veiligheidsspelden bij de Hema, bij thuiskomst zag ik echter dat het verschillende groottes waren! Voor 1 armband heb je echter 70 veiligheidsspelden nodig dus vandaar dat dit project nog steeds niet af is! Ik wil dit projectje wel graag afmaken want ik heb de spelden al vol met kralen geregen. 

2. Het gezellige vogelkussen

Ontzettend leuk DIY kussen met een vogel die je kunt borduren. Ik kwam er al snel achter dat je voor borduren heel veel geduld moet hebben voordat je een resultaat zult zien. Vandaar dat deze vogel alleen een geborduurd kopje en borst heeft en dat ik ergens toch ook nog maar aan een blaadje ben begonnen. Waarschijnlijk gaat dit nooit afkomen ;)!

3. De ketting zonder statement

Super leuk idee in mijn hoofd om een statement ketting te maken met neon kralen, echter de uitvoering ervan was toch wat minder als ik gehoopt had! 

 4. Poor Birdy

Dit vogeltje moet een onderdeel zijn van een slinger met vogeltjes, Helaas is het voorlopig blijven steken bij een slinger met 1 vogeltje zonder snavel. 

5. Beading 


Met dit project ben ik van de week gestart, ik wil dit wel af gaan maken. Ik ben klein kraaltjes op een stukje stof aan het naaien, ik wil hier uiteindelijk een portemonneetje of een klein tasje van maken. 

6. Broken Heart

 Dit hartje heeft slechts 1 cm aan steekjes nodig en dan is het af! Toch kom ik het elke keer weer tegen en dan denk ik; oh ja, dit moet ik echt een keer afmaken!

7. Army Clutch

Dit 'tasje' ligt al enkele jaren te wachten. Ik was bezig om zelf een clutch te ontwerpen. Toen ik het laatst zag liggen dacht ik; hmm, daar zou ik toch niet mee gaan lopen als het af is haha :)! 
Super leuk om aan gewerkt te hebben maar ik denk niet dat ik hier nog aan verder ga werken. 


//Here you see some 'forgotten crafts', crafts I made in the last years but I never finished them. Some of them I will finish and some of them I will never work on again! 


Share this:

2 opmerkingen :

 1. Wat een grappig artikel. Het is wel herkenbaar alleen heb ik maar 2 vergeten projecten liggen, dus dat valt mee. Ben benieuwd welke nog afgemaakt worden ;)
  Fijn weekend
  liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappig artikel. Het is wel herkenbaar alleen heb ik maar 2 vergeten projecten liggen, dus dat valt mee. Ben benieuwd welke nog afgemaakt worden ;)
  Fijn weekend
  liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes