Nieuw

08-04-2015

Spam your blog II

Made by Kim at Polyvore


Lieve volgers & nieuwe bezoekers!

Wij vonden het weer eens tijd voor een nieuwe Spam your blog! Wij zijn ontzettend benieuwd naar wie onze creatieve buren zijn! Het lijkt ons leuk om andere blogs te leren kennen. Heb jij een leuke blog die je met ons zou willen delen, laat dan een berichtje achter onder dit bericht. Het mag je eigen blog zijn maar als je tips hebt met andere blogs die je leuk vindt laat het dan ook zeker even weten. Wij zullen de blogs dan bezoeken. Wij houden vooral van creatieve blogs maar ook mode/beauty/lifestyle blogs vinden wij erg leuk!// Dear followers and new visiters of our blog!


It's time for a new Spam your blog! We are very curious to know who are our creative neighbours! It seems nice to us to know other blogs! Do you have a nice blog, please let us know in the comments. Do you know blogs from others, please leave a link under this message. We will visit the blogs. 
We like creative blogs the most, but we also like fashion, beauty and lifestyle blogs. //Share this:

10 opmerkingen :

 1. Wat leuk! Ik doe mee. Ik heb een creatief blog op wonen gericht. Ben ook heel benieuwd naar andere leuke blogs.
  Mijn blog is: http://cosybycindynl.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Cindy,

   Wat leuk dat je reageerde, we vinden je DIYs super leuk!!

   Creatieve groetjes,

   Verwijderen
  2. Leuk dat jullie me gaan volgen :)

   Verwijderen
 2. Mijn nichtje is vorige week een haakblog begonnen en elke vrijdag komt er een nieuwe blog online: www.miloushaaksalon.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Zelf kan ik nog niet zo goed haken, zeker volg-material dus! Bedankt :)!

   Verwijderen
 3. Ah nice! Op http://bybird.weebly.com/diary blog ik meedere keren per week over mijn leven met de chronische ziekte van Lyme, waardoor ik aan bed en huis gebonden ben.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Berdien,

   Wat goed dat je gereageerd hebt, want wat vinden wij de verhalen op jouw blog mooi en indrukwekkend. Helpt je stil te staan bij hoe dankbaar je mag zijn voor alle kleine en grote dingen die lukken in het leven. Wij willen jou het beste wensen persoonlijk & voor je blog.

   We blijven jou volgen!

   Verwijderen
 4. Leuk! Ik ben Sandra en blog op http://misspaperfection.blogspot.com over de dagdagelijkse dingen spiced up met een flinke portie beauty & lifestyle. Binnenkort komt mijn eerste DIY online. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Sandra,

   Leuk dat je weer mee doet! En leuk dat je een DIY online zet, wij zijn benieuwd!

   Creatieve groetjes,

   Denise

   Verwijderen
 5. Hallo Kim en Denise,

  Wat leuk dat jullie volger van mijn blog zijn geworden, dank je wel!!!
  Ik zou jullie ook graag willen volgen, maar kan me niet aanmelden...van Google + snap ik nog weinig...

  Ik probeer mijn blog dagelijks bij te houden: ik maak 3D kaartjes waarvan een deel van de opbrengst naar Stg. Kika gaat.
  Dus iedereen is hier welkom om te genieten, te kijken, maar ook te bestellen.

  Creatieve groetjes, Gaby
  dol-fijnecreaties.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes