Nieuw

20-04-2015

Snailmail

Hallo allemaal! Ik heb nu al een aantal keren Snailmail verstuurd via de website van Tante Jannies Postkamer. Op deze website kun je een adres aanvragen, naar dit adres kun je dan een snailmail sturen. De ontvanger registreert jou unieke code waardoor jij ook snailmails kunt ontvangen van andere mensen. Een ontzettend leuk concept en je moet het zeker eens proberen! Je kunt ook snailmail versturen aan mensen in het buitenland mocht je dat leuk vinden. Het leek mij een leuk idee om mijn ontvangen snailmail aan jullie te laten zien. 

Nog een hele leuke snailmail! Hier zat een mooi gehaakt appeltasje bij en het label met de uil vind ik ook heel erg leuk! 


Deze snailmail was een thema snailmail over Parijs en Frankrijk, echt ontzettend leuk gedaan! Vooral de labels met de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe zijn geweldig!En nog een snailmail! Hierbij vond ik de prentenboekenenvelop heel erg leuk! Ook zaten er doily's bij, die ik zeker ga gebruiken voor een volgend knutselprojectje! 

Ik vind snailmailen hartstikke leuk! Je wordt iedere keer weer vrolijk als er een leuke envelop op de deurmat ligt. Als je nog nooit snailmail verstuurd hebt moet je het zeker eens proberen, het is echt heel leuk. Bij Tante Jannies Postkamer kun je het een keer proberen, het is daar niet verplicht om met iemand een langdurige correspondentie op te bouwen. 

Wat vind jij van snailmail? Share this:

2 opmerkingen :

  1. Binnenkort ga ik voor het eerst een snail mail versturen. Deze zien er erg leuk uit! Die website kende ik nog niet. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk om te zien! Ik heb me toevallig van de week aangemeld op een Facebook snailmail groep en ga ook aan mijn eerste snailmail beginnen. Doen jullie ook mee aan de instaswap?
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes