Nieuw

19-04-15

Miniature gardening II

Lieve volgers,
In december plaatste ik al eens een post over miniature gardening. Vrijdag heb ik nieuwe spulletjes gekocht en zaterdag heb ik daar een nieuwe mini-tuin van gemaakt. Ik was namelijk bij de Intratuin en daar hadden ze een hele collectie aan mini-tuinmeubelen. Zelf vind ik de witte meubeltjes het leukste en die heb ik dan ook gekocht, maar ze hebben ook zwarte meubeltjes.
In een van onze eerste posts vertelden Kim en ik dat wij naar een LadiesDay van de Karwei waren geweest, daar hadden wij een pronkkastje gemaakt en dat kastje heb ik nu gebruikt als bak waarin ik het tuintje kon maken. Hieronder laat ik je foto's zien van hoe ik het gemaakt heb. Ik ben er zo blij mee! Wat vinden jullie er van?
// Dear followers,
In December I already posted a blogpost about miniature gardening. Friday I bought new stuff and Saturday I made a new miniature garden. In one of our first posts Kim and I told you that we went to a woodworkshop of a DIY shop (Karwei), where we made a cabinet. I used the cabinet as a box for the mini garden. In this blogposts you can see pictures of my minigarden-project. I'm so happy with my new garden! //


De schappen bij de Intratuin!
// All the miniature gardening stuff at the store! //

Share this:

4 opmerkingen :

  1. Die is leuk geworden! Die witte stoeltjes zijn echt cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die is leuk geworden! Die witte stoeltjes zijn echt cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ontzettend leuk zeg! Ik zag op Pinterest wel eens zoiets voorbij komen, maar wist helemaal niet dat daar hier ook van alles voor te krijgen is. Echt super!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes