Nieuw

15-04-2015

Mini Muffins!


Een paar dagen geleden deed ik boodschappen en toen zag ik een pak staan om zelf mini muffins te maken! Je hoeft alleen water toe te voegen en binnen 8 tot 10 minuten zijn de muffins klaar! In het pakje zit een mix om chocochip muffins en caramel muffins te maken. In totaal kun je 24 muffins maken met dit pakket. Ik heb echter meer muffins kunnen maken omdat ik wat minder beslag in de vormpjes heb gedaan. Ik had namelijk ook Topping gekocht waardoor er ik mini cupcakes van gemaakt heb! 
 Bijna klaar! Slechts 8 tot 10 minuten in de oven en smullen maar! 

Op het laatst nog met de topping mooie toefjes gemaakt. Ik ben niet heel erg tevreden over deze topping omdat het zakje tussendoor kapot knalde waardoor de topping overal uitkwam behalve waar het eigenlijk uit moest komen! Maar al met al als je snel lekker muffins wilt maken dan is dit pakketje heel geschikt! Ze zijn ook verkrijgbaar met chocolade en vanille smaak. 


Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes