Nieuw

04-04-2015

Get organized; 1

Lieve volgers,

Ik hou zo veel van plannen, ik ben er dagelijks mee bezig en ik vind het heerlijk om to do-lijstjes te maken en mijn weken in te plannen. Op internet zie ik vaak 'Filofax' voorbij komen en ik zag daar eigenlijk in terug wat ik al jaren deed in mijn eigen organizer!


Filofax is bedrijf dat al in 1921 is opgericht in Londen om persoonlijke organisatiesystemen op de markt te brengen. Aanvankelijk bestonden de klanten vooral uit militairen en leidinggevenden. De Britse legerleiding was zelfs verplicht om aankopen te doen bij Filofax. Nu is Filofax bekend om de personal organizers: simpele losbladige agenda's.
     Source: Filofax.be

Voor een studente is een Filofax-organizer vrij prijzig, maar een aantal jaren geleden heb ik een mooie lederen personal organizer gekocht in een tweedehandszaak en daarmee was het plannen 2.0 voor mij begonnen! Nadat ik de agenda een tijdje aan de kant had geschoven, ga ik hem nu weer in gebruik nemen. En ik neem jullie graag mee in mijn ervaringen en hopelijk mooie pagina's die ik met mijn knutselspulletjes en pennen ga maken! Leuke en handige tips zijn ook altijd welkom!
// Dear followers, I love to organize! I bought a personal organizer a few years ago at a trift shop and in the new 'Get organized'-posts I will show you my experiences and photos of the pages. Do you have an (Filofax) organizer, please let me know! I love to hear your experiences. //
Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes