Nieuw

06-04-2015

DIY; puzzle heartLieve volgers, 
Een paar weken geleden kreeg ik van mijn zusje een houten hartje, of ik er nog aan had. Natuurlijk! Ik begon met schuren en vervolgens heb ik het hart wit geverfd (hij was eerst donker grijs). Toen heb ik het hart een week of twee aan de kant geschoven, omdat ik niet goed wist wat ik er verder mee moest. Totdat de oude puzzel tegen kwam, waar ik eerder al eens een canvasdoek mee heb beplakt. Ik heb nog genoeg stukjes over en dus besloot ik iets te toen met deze puzzelstukjes. Ik had het de randen van het hartje afgeplakt met schildertape en spoot de binnenkant van het hart zilver. Nadat dit gedroogd was, heb ik puzzelstukjes op de bodem van het hart geplakt en vervolgens heb ik ook deze zilver gespoten. Nu staat het hart te pronken op mijn kamer en ik ben er heel blij mee!
Ik zou de bodem eventueel nog kunnen afplakken met folie en het als (sieraden)doosje kunnen gebruiken. 
In deze blogpost zie je foto's van dit projectje.

// Dear followers. A few weeks ago my sister gave me a small wooden heart. After I painted it silver, I decorated it with pieces of an old puzzle. In this blogpost I show you the pictures of this project. //

Benodigdheden: houten hartje  - spuitverf - tape - puzzelstukjes

// Materials: wooden heart - spraying paint - tape - pieces of an old puzzle //

--------------------------------------------------------------------


Share this:

1 opmerking :

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes