Nieuw

03-04-2015

Creative Diary 25; Kim

Hallo Creatieve buren! Hierbij mijn nieuwe Creative Diary! Dit is alweer de 25e diary! De tijd vliegt :)! 

//Hi Creative Neighbours! Here is my new Creative Diary, it already is the 25th diary of Creative neighbours! Time flies!!//


Things I've made 


Ik heb al een keer eerder dromenvangers gemaakt en ik vond het leuk om er weer eens een te maken. Het is leuk om dromenvangers te maken met allerlei spulletjes die je over hebt zoals kraaltjes, lintjes, schelpjes enz. 

//I made some dreamcatchers before, but I thought it was time for a new one! See my blogpost about dreamcatchers here //


Things we've done

 

We gingen naar een gezellige bloggersmeeting bij Galerie Lucie! Ik heb hier een artikel over geschreven, teruglezen? Klik hier 

//We went to a bloggersmeeting at Galerie Lucie! I wrote an article about it, want to read it? Read it here//

Wij hebben weer een leuke nieuwe winactie! Zoek 3 paaseieren op onze blog en maak kans op een geweldig SWAP pakket!
Voor meer informatie klik hier

// We have a wonderful Easter giveaway for you! Search for 3 easter eggs and you can win a SWAP package! For more information look here //

Things I've done


Rommel gemaakt... creatief zijn is hartstikke leuk maar ik haal altijd van alles tegelijk tevoorschijn :)! Het was dus hoogste tijd om alles weer netjes op te ruimen!

//Made a big mess! I like to being creative, but I always want to a lot of things at the same time. So I really had to clean up my desk :)! //

Things I've bought


Tijdens de workshop van Galerie Lucie las ik het boekje van Eline Pellinkhof; Eline's poppenhuis. Toen ik thuis kwam heb ik het boekje meteen gekocht, ik ben er zo blij mee! De meeste poppenhuizen hebben altijd zo'n oubollige inrichting, maar Eline heeft een heel gaaf poppenhuis ingericht! Zeker een aanrader voor als je het nog niet gelezen hebt! Je kunt het via Bol.com kopen, ikzelf kocht het E-book. Ik ben van plan binnenkort wat houtjes te gaan kopen in een creatieve winkel en dan ook lekker aan de slag te gaan en leuke kleine meubeltjes te maken! 

Ik vind het heel leuk om creatieve boekjes te lezen, weet jij nog een leuk DIY boekje wat ik zou kunnen bestellen? Laat het mij even weten in de comments.

//I read this Dutch book about dollhouses at Galerie Lucie's Workshop. I like this book very much! Most of the time dollhouses are boring with old looking furniture. But Eline decorated this dollhouse very nice! You really have to read this book!


I like to read creative DIY books, do you know a nice book? Please share the title with me in the comments. //  

Ik wens iedereen hele fijne paasdagen! Happy Easter!
 


 
Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes