Nieuw

17-03-2015

Creative Diary 23; Kim

Hallo creatieve buren!

Leuk dat je mijn nieuwe creatieve diary leest! Deze week ging ik onder andere naar de dierentuin, maakte ik een te gekke foto en ik maakte pompons van papier! 

//Hi Creative Neighbours, 

Thank you for reading my creative diary! This week I went to the zoo, made a crazy picture and I made pompons with tissuepaper!// 

Things I've made Ik kocht een paar weken geleden tissuepapier bij de Action en ik was op zoek naar idee├źn om hier iets mee te doen. Ik vond op Pinterest een tutorial hoe je pompons kunt maken van papier! Het leek mij heel erg leuk om hier een decoratie van te maken voor in mijn kamer. Dit is het resultaat, het staat erg leuk! 

// A couple of weeks ago I bought some tissuepaper, I searched for ideas at Pinterest. I found a tutorial to make pompons with tissuepaper! It seems nice to me to make a home decoration, this is the result, i like it very much!//


Wij zullen zeer binnenkort ook gastblogs gaan schrijven voor Galerie Lucie! Wij zijn zeer vereerd met dit verzoek van Lucie's leuke creatieve blog! We houden je op de hoogte! Voor de website maakte wij deze grappige foto!

//We will write some guestblogs for Galerie Lucie, this will be in Dutch. We are honoured by the request of Lucie and we will keep you updated about or guestblog! For the website we made this funny photo!//

Things I've doneMaandag had ik weer een vrije dag en ik ben toen naar Blijdorp geweest! Ontzettend leuk en schattig om de pasgeboren ijsbeertjes te zien! Ik ben gek op de dierentuin!

//This monday I had a day off and I spent my day in Rotterdam Zoo. We wanted to see the two newborn polarbears! They are so cute! I love the zoo!//

Het was de hoogste tijd voor een grote schoonmaak van mijn kledingkast. Eerst had ik alles op stapels maar nu heb ik alles netjes opgevouwen volgens de KonMari methode! Ik denk dat dit echt iets voor mij is, ik hoop dat ik het nog lang zo netjes kan houden. Wil je meer weten over KonMari methode? Bestel dan het boek via bol.com

//It was time for a big cleaning in my closet! I cleaned it like the Konmari method! Want to read about it, see my next picture!//

Things I've bought

Zoals ik bij de vorige foto vertelde ben ik aan de slag gegaan met het boek van Marie Kondo; Opgeruimd. Ik denk dat deze manier echt iets voor mij is, na mijn kast ga ik binnenkort aan de slag met mijn knutselhoekje. Ik ga hier verder geen review over geven omdat heel veel blogs al een review hebben gedaan. Maar in het kort kan ik zeggen; zeker kopen dit boek!

//As I already told at the other photo, I read this book ; Marie Kondo- Magic of tidying up! I will not make a review about this book, because there are enough blogs who reviewed this book. But I can tell you this; buy this book !!//

Bedankt voor het lezen, fijne week gewenst!

//Thanks for reading, have a nice week!//


 Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes