Nieuw

10-03-2015

Creative Diary 22; Denise

Lieve volgers,


Ik heb een leuke, drukke week gehad! Omdat het een drukke week was, heb ik niet heel veel geknutseld, in de komende week hoop ik dat weer in te halen! Samen met vrienden ben ik een weekendje weg geweest en daarom staat deze Creative Diary iets later dan normaal online. Hebben jullie een leuke (en creatieve) week gehad? En leuke plannen voor de komende week?


// Dear followers,

I've had a lovely but also very busy week. Because I had a lot of things to do, I didn't craft a lot. I hope the coming weeks will give me more time to be creative and crafty. I went to a place nearby the sea with friends this weekend and that's the reason why this Creative Diary didn't go online. //


Things I've done

Ik ben met mijn vriend en vrienden naar Ouddorp geweest, het was geweldig!

// I went to Ouddorp with my boyfriend and friend. Had a really great time! //

Er was reden voor een feestje thuis. He-le-maal niet erg: ik houd van gebak!
// We had some things to celebrate at home. I love cake! //

Ik had tentamens en toen ik thuis kwam kreeg ik deze mooie bloemen van mijn zusje!
// I had to make exams and when I came home my sister gave me these beautiful flowers! //


Things I've made 

Ik heb weer geknutseld! (Zeer) binnenkort zal een nieuwe tutorial online komen!

// I made something new! I'll upload a tutorial soon. //

Ik heb wat vintage kaarten gemaakt.

// I made some vintage cards. //

Things I want to make 

Photo: athletesabroad.wordpress.com
Kim had deze gepind op onze Pinterestpagina, ik vind deze zo leuk. Om te onthouden!

// Kim pinned this one on our Pinterestpage, I like it so much! //


Share this:

1 opmerking :

  1. Die kaders om kaartjes en dergelijke te bewaren vind ik ook altijd zo leuk. Wil ik ook eens maken. Moet sper leuk zijn om zo'n muur te hebben met alle locaties waar je ooit geweest bent.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes