Nieuw

25-02-2015

Tip; Ikea Stationairy

Maandag bezocht ik Ikea om wat dingen voor in huis te kopen. Toen ik bijna de hele winkel door was gelopen zag ik ineens een collectie met allemaal soorten papier, cadeaupapier, washitapes, cadeautasjes, versieringen, labels, notitieblokken enz. Ik wist niet dat Ikea dit verkocht maar het is een hele gave collectie! Ik laat je hieronder een aantal artikelen zien, wat ik heel leuk vind is de washitape! Je hebt de Framställa collectie en de Kännetecken collectie, door de merknamen aan te klikken kom je terecht op de website van Ikea. Je kunt de artikelen online bestellen of maak er een gezellig dagje uit van in een Ikea vestiging! Ik weet niet of deze collecties ook in andere landen verkrijgbaar zijn, ik heb dit gezien bij Ikea Barendrecht. 

//This monday I visited Ikea to buy some things for my house. At the end of the store I saw the Ikea stationairy collection with paper, wrapping paper, washitapes, surprisebags, labels, noteblocks and a lot more! It's a very nice collection! I show you some articles here, I like the washitape the most! At Ikea you have a Framställa collection and the Kännetecken collection, you can visit the Ikea website when you click the brandnames. Order these collections online or visit an Ikea store! I don't know if Ikea sells this collections in other countries, I found this at Ikea Barendrecht in the Netherlands.// 
Alle foto's zijn gemaakt door Ikea 
www.ikea.nl
//All Pictures made by Ikea
www.ikea.com//

Share this:

Een reactie posten

 
Copyright © 2014 Creative Neighbours. Designed by OddThemes